Lækkert komforthus ved golfbane og diget

4
icon
icon
icon
icon

Vestergade 315, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86093
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nyd en uforglemmelig ferie i dette lækre spahus beliggende i Havneby på Rømø. Huset er placeret som nabo til golfbanen og er et flot træhus i to etager med en indretning, der oser af kvalitet.

Stort og moderne køkken-alrum med dejlige faciliteter

I stueetagen finder I et imponerende stort køkken-alrum med lækker indretning og blandt andet opvaskemaskine. Det åbne køkken ligger i forbindelse med spisestuen, og i hele rummet er der et fantastisk lysinfald på grund af de store panorama-vinduer. Der er lagt pæne klinker i hele stueetagen. Fra spisestuen er der direkte udgang til en stor terrasse med havemøbler og solvogne og med læhegn. Her kan I nyde opholdet i det frie hele dagen, der er altid en plads i solen at finde på den store terrasse med pæne møbler. Om aftenen kan I hygge jer med et glas rosé og mad fra grillen.

Et badeværelse med gulvvarme og et spabad i stueetagen giver jer mulighed for at forkæle jer selv.

Et pænt soveværelse med en komfortabel dobbeltseng fuldender stueetagen. Ved hjælp af en elegant trætrappe kan I tage til første sal.

Masser af plads og tid til velvære

På 1. salen finder I yderligere to soveværelser, begge med dobbeltsenge, samt endnu et komplet badeværelse.

Men det er i den store opholdsstue på første sal, I virkelig kan lade jer forbløffe. Her kan I slappe af og nyde en fantastisk udsigt gennem det store vinduesparti, samtidig med at I har adgang til en fransk altan med komfortable havemøbler.

Den gode rumopdeling i huset samt to komplette badeværelser gør huset velegnet til familier med større børn eller flere vennepar. Og også jeres firebende familiemedlem er velkommen her. 

Huset bliver opvarmet gennem fjernvarme.

Golf, wellness og stor strand

Beliggenheden i Havneby er ideel, da det ikke er langt fra butikker og restauranter. Direkte nabo til feriehuset er den store 18- hullers links golfbane samt et stort wellness-center, hvor I rigtig kan lade jer forkæle. Desuden er færgen til øen Sild inden for rækkevidde, hvis I ønsker at udforske den tyske nabo-ø. Og hvis I er til strandsejlads og andre aktiviteter, så er den nærliggende Sønderstrand det perfekte sted for jer, som kun er 1500 meter fra huset. Her byder kilmeterlange sandstrande på masser af plads til aktiviteter eller traveture langs med Vesterhavet.

Slap af og lad jer forkæle i dette vidunderlige spahus, hvor komfort, luksus og enestående naturskønhed går hånd i hånd. Oplev alt, hvad Rømø og området omkring har at tilbyde, og skab minder for livet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86093

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, großes und helles Ferienhaus, das zu einem entspannenden Urlaub einlädt.
Bietet für 4 Personen mehr als genug Platz, sodass man gemütliche Abende sowohl beim Essen, als auch auf dem Sofa verbringen kann. Zwei Badezimmer bieten Ausweichmöglichkeiten, wodurch es nicht zum Bad-Stau kommt. Kleine, gemütlich Sauna für Zwei Personen, sowie ausreichend Platz im Whirlpool.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 200
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...