Moderniseret ferielejlighed direkte ved Vadehavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 99, lejl. 15, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86117
4 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en afslappende ferie på Rømø anbefaler vi denne lille, hyggelige ferielejlighed, som er en del af ferieanlægget West Appartements på Lyngvejen 99, der ligger på en stor naturgrund. Den røgfrie lejlighed byder plads til 4 personer og også jeres firbenede ven. Nyd panoramaudsigten over Vadehavet, som blev udnævnt til verdensarv af UNESCO i 2014. Fællesanlægget har direkte adgang til Vadehavet. Der er også tænkt på børnene. Der er en gynge, to sandkasser og masser af plads til leg på naturgrunden.

Lille ferielejlighed med smuk udsigt

I denne lille, men fine ferielejlighed kan I nyde en afslappende ferie med op til 4 personer og jeres hund. Lejligheden har to lukkede terrasser, en mod øst og en mod vest. Den ligger i anden række til vandet. Takket være anlæggets velovervejede kaskade-lignende konstruktion og den skrånede grund har I stadig udsigt over Vadehavet. I kommer ind i lejligheden via den første terrasse og soveværelset, som er udstyret med en dobbeltseng i en skabsenhed. I det veludstyrede, åbent integrerede køkken kan I tilberede en lækker aftensmad. Der findes endda en lille opvaskemaskine samt en miniovn med glaskermamiske kogeplader. Efterfølgende kan I slappe af i sofaen med jeres yndlingsfilm og lade hverdagens stress bag jer, mens den elektriske pejs fylder rummet med varme. Sofaen i stuen kan omdannes til en dobbelt sovesofa. Gennem glasdøren i panoramavinduet i opholdsområdet kommer I direkte ud på den østvendte terrasse. Her kan I nyde en dejlig morgenmad i morgensolen og samtidig nyde den smukke udsigt over Vadehavet. Bestemt ikke en dårlig start på en feriedag! Senere på dagen kan I blot følge solen over til vestterrassen, hvor I kan grille og nyde solens stråler i fulde drag.

Naturnær ferielejlighed som god udgangspunkt

Ferielejligheden ligger ikke kun i et naturskønt område, men også på en sidevej tæt på havnen i Havneby. I når havneområdet gennem en 900 meter lang gang og befinder jer direkte i centrum af Havneby med restauranter og indkøbsmuligheder samt Syltfærgen. Her finder I også “Enjoy Resorts Rømø” med en golfbane, et badeland, wellness-tilbud og bowling. I modsat retning finder I desuden Rømø Bageri, endnu et supermarked og en minigolfbane. På øen er der udover kulturarven utallige oplevelsesmuligheder for aktive feriegæster. Dem oplever I bedst, hvis I deltager i en guidet tur til det unikke tidevandsområde og marskområde. Der tilbydes blandt andet sælsafari, Vadehavsekspeditioner og østersafari, hvor I selv kan samle jeres lækre aftensmad fra havbunden. Der er talrige ridemuligheder og andre guidede ture, som f.eks. en bunkertur. Besøget på Rømø bliver aldrig kedeligt – der er altid noget at opleve. 

Øen Rømø – en lille oase i Vadehavet og Vesterhavet

Vesterhavsøen Rømø nås via en dæmning fra fastlandet. Især naturelskere og vandsportsentusiaster får deres ønsker opfyldt her. På stranden kan I f.eks. kitesurfe og windsurfe. Hvis I foretrækker en afslappet shoppingtur, er I på rette sted i Lakolk Butikscenter. Her kan I nyde en lækker is og finde souvenirs til hjemmet. Museet Kommandørgården vil bestemt også glæde sig over jeres besøg. Til en dagsudflugt kan I endda besøge den tyske nabo-ø Sild med færgen.

(Der er 2400 meter til Sønderstrand)
 

Det siger vores gæster om sommerhuset 86117

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr zu empfehlen. Sauber und gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines feines Ferienhaus, sehr gemütlich und sauber, für 2 Personen völlig ausreichend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines aber feines Ferienreihenhaus ! Alles was man braucht ist vorhanden in der Küche ! Vorne und am Wohnzimmer ist eine gemütliche Terrasse mit einem Atemberaubendem Ausblick auf das Watt !

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:37 / 800
Renoveret / Byggeår:2010 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...