Dejlig ferielejlighed til 2 personer i Havneby

4
icon
icon
icon
icon

Nordre Havnevej 8, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86122
2 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Nordre Havnevej 8 på Rømø finder I denne charmerende ferielejlighed med udsigt over Vadehavet. Ideel til et par, som ønsker en afslappende i den lille ferieoase i Havneby.

Komfort og afslapning

Ferielejligheden på Nordre Havnevej 8 er indrettet med alt, hvad I behøver for at kunne holde en skøn og afslappende ferie sammen. Ferielejligheden på 62 kvadratmeter er opført i 2008 i lejlighedskomplekset Skansen. Beliggenheden er helt ideel, imellem havnen og byen i Havneby, og kun 300 meter til Vadehavet.

I sofagruppen kan I slappe af foran biopejsen, eller I kan trække jer tilbage med en god bog. Her er et dejligt lysindfald gennem vinduer og dørparti ud til terrassen. Ved spisebordet kan I spille et brætspil, og det integrerede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider. Badeværelset med gulvvarme har en lækker bruseniche, og soveværelset indeholder 2 komfortable enkeltsenge, som er skubbet sammen til en dobbeltseng. I entréen står vaskemaskine og tørretumbler, så I hurtigt kan friske feriegarderoben op.

Udsigt og tæt på vandet

På den lukkede terrasse foran lejligheden er der gode siddepladser, hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over Vadehavet. Den store, sydvendte altan er også et skønt opholdssted: Her kan I nyde solen og følge med i livet på torvepladsen, mens I slapper af i de komfortable havemøbler. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. En vandretur langs havnen og Vadehavet er en skøn oplevelse at afslutte dagen med.

Beliggenhed

Ferieboligen ligger i det flotte lejlighedskompleks Skansen, der også huser Havnebys velassorterede supermarked og flere butikker. Ved torvet ligger desuden en cykelforretning, hvor I kan leje cykler – for eksempel når I vil til Sønderstrand (ca. 3,5 km) eller Lakolk Strand (ca. 8 km) for at bade i Vesterhavet og vandre på den kilometerbrede sandstrand. Vil I se nærmere på Vadehavet, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, kan I nøjes med at snøre skoene og spadsere ned til den lokale havnefront. Der er også mulighed for at komme på forskellige guidede ture, hvor I kan samle østers, se på sæler og i det hele taget komme tæt på naturen.

 Soverum:1
Bolig-/Grundareal:62 / 0
Byggeår:2008

Køkken:

Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...