Velbeliggende feriehus til 6 personer på Rømø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestergade 335, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86139
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestergade 335 i populære Havneby på Rømø finder I dette familievenlige sommerhus i 2 plan. Med kun 500 meter til Vadehavet og 2 kilometer til Rømø Sønderstrand ved Vesterhavet kan I udnytte den centrale beliggenhed og holde den skønneste strand- og badeferie her. Der er vildmarksbad og sauna til jeres rådighed, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften. Desuden er der indkøbsmuligheder indenfor 1 kilometer og kun 200 meter til golfbanen.

Lys og komfortabel indretning

Den hyggelige feriebolig på Vestergade 335 er opført i 2018 i 2 plan. Den lyse og moderne indretning med alle moderne bekvemmeligheder gør det ideelt til familien eller nogle vennepar, som ønsker at holde ferie sammen. Der er gulvvarme i alle klinkegulve, og i øvrigt fokus på hygge og samvær i et lækkert miljø.

Det åbne køkken/alrum indeholder køkkenet alt, hvad I behøver for at tilberede lækre hjemmelavede måltider. Ved køkken-øen kan morgenmaden indtages, eller nogle kan nyde et glas vin, imens andre laver mad. Ved spisebordet kan I spille et brætspil eller dække bord, imens maden forberedes. Til børnefamilierne er der både højstol, vaskemaskine og gitter til trappen.

I det praktisk indrettede badeværelse er der både brusekabine og badekar. Den hyggelige stue med skråvægge på 1. sal har udgang til en skøn balkon med udsigt. I kan hygge jer sammen i sofagruppen eller trække jer tilbage i lænestolene med en god bog eller bare nyde udsigten. På balkonen kan I nyde solen og udsigten, imens I får en snak ved bord-bænkesættet. De 3 soveværelser er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge. Det ene soveværelse ligger i stueetagen, de to andre på 1. sal, så I kan indrette jer, som det passer jer bedst. Der er barneseng til rådighed i feriehuset.

Terrasse og wellness

På terrassen kan I tage solbad på liggestolene eller slappe af i havemøblerne. Her er både vildmarksbad og sauna, så på kølige dage kan I blive varmet rigtig godt igennem samtidig med, at I nyder udelivet. Tænd op i grillen til aften og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. I kan nå at opleve solnedgangen ved Vesterhavet – det er en imponerende oplevelse i al slags vejr.

Ferie i Havneby på Rømø

Havneby er den største af de populære feriebyer tæt på vandet på Rømø. Nyd atmosfæren med udsigt til skibe og færger. Her er man tæt på Vadehavet, som er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Alt efter årstiden kan I opleve kæmpe stæreflokke lave sort sol, I kan spotte sæler eller deltage i østerssafari. Besøg ved Vesterhavet er også et must. Sønderstrand ligger kun 2 kilometer herfra, og her kan I tilbringe flere timer hver dag, hvis I holder af badeferie, vandreture, drageflyvning eller bare nyder nærheden til havet. Er I heldige, kan I måske finde et stykke rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86139

DE
D.
sagde , Deutschland

Moderne Einrichtung, großes geräumiges Badezimmer, bequeme Betten, schöne große Fenster

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern eingerichtet und voll ausgestattet. Sehr gut haben uns die vielen großen Fenster gefallen, da es dadurch sehr hell ist. Als großen Pluspunkt können wir die große Familienbadewanne sowie Sauna und Wassertonne aufzählen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden dieses Ferienhaus auch nochmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben Silvester 2023/24 hier verbracht.
Sehr schönes modernes Ferienhaus.
Tolle Badetonne und super Sauna.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 350
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...