Hyggeligt feriehus med stråtag i Havneby på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Svenskestræde 6, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86171
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Svenskestræde 6 i Havneby på Rømø finder I dette hyggelige sommerhus til 8 feriegæster og op til 2 hunde. Fra sommerhuset er der 450 meter til Vadehavet, og den nærmeste indkøbsmulighed ligger 500 meter herfra. Er I kørende i elbil, er der en offentlig ladestander station blot 50 meter herfra.

Sommerhus i 2 plan med varmepumpe

Sommerhusets 113 m² fordeler sig på 2 plan, hvoraf I i stueplan finder køkken, stue, badeværelse og et værelse. De 2 sidste værelser ligger på 1. sal, hvor der også er et lille opholdsrum, hvor I kan hygge jer med sjove spil. Alle værelser er indrettet med komfortable dobbeltsenge, og på det ene værelse er der sat en ekstra seng ind, der måler 140 centimeter.

På badeværelset er der gulvvarme, og som et ekstra plus er der både vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Det fine køkken er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, så I ikke selv skal stå med opvasken efter madlavningen. Maden kan nydes ved spisebordet, og efterfølgende kan I slappe af på sofaen, inden sengen kalder. Der er varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af som energibesparende opvarmningsmetode.

Stor naturgrund med træterrasse

Sommerhuset ligger på en 2500 m² stor naturgrund, og ved sommerhuset er der en fin træterrasse. Her står havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan nyde sommerdagen i den friske luft.

Til aften kan I tænde op i grillen og tilberede et lækkert grillmåltid, der kan nydes med et køligt glas vin i aftensolen. Imens kan I planlægge morgendagens ferieaktiviteter.

Ferie i Havneby på Rømø

Sommerhuset er beliggende i hovedbyen Havneby, der byder på byliv med spisesteder og butikker. Herfra kan I også tage færgen til den tyske ø Sylt, der byder på grønne og frodige områder, strandpromenader, gastronomiske oplevelser og shoppingmuligheder.

Fra sommerhuset er der 450 meter til Vadehavet, der på UNESCOs verdensarvsliste. Det er et storslået naturområde, som skal opleves på jeres ferie. Til Sønderstrand er der 2,4 kilometer, hvor bilkørsel er tilladt. På stranden er der blandt andet også mulighed for kitebuggy-kørsel, windsurfing og strandsejlads.

Det siger vores gæster om sommerhuset 86171

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben in diesem Ferienhaus einen tollen und erholsamen Urlaub verbracht. Es ist alles da was man braucht und die Lage des Hauses ist super



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2020 / 1950

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...