Komfortabel ferielejlighed ved Rim feriecenter

3.5
icon
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 219A, Hus/Haus 204, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86181
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til denne skønne ferielejlighed på Rømø i feriecentret Rim, som har indendørs og udendørs pool, minigolf, tennisbaner, fodboldbane og en stor legeplads. Her kan 6 personer have en dejlig ferie med masser af aktiviteter og natur.

Familieferie på vestkysten

Ferielejligheden har plads til i alt 6 personer. Den blev bygget i 1987 og er renoveret i 2021. I det populære feriecenter finder du også et fitnesscenter og et stort område, hvor børnene kan lege og udfolde sig. Der er kun en kort gåtur til Havneby, hvor I også finder mange gode restauranter og butikker. Golfbanen, ridecentret, legelabyrinten og badestranden ligger tæt på.

Det åbne opholdsrum indeholder spisestue og køkken. Stuen har direkte udgang til den delvist indhegnede terrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over vadehavsnaturen. I kan slappe af i sofaen, og hele etagen har et rigtig fint lysindfald og et pænt trælaminatgulv. I kan slappe af med både tyske og danske tv-programmer. Det åbne køkken er udstyret med alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider. Ud over køleskab og ovn er der også mikroovn, fryser og opvaskemaskine til rådighed. I stueetagen er af de 3 soveværelser. Dette lyse værelse er ideelt til børn og unge, da der er en køjeseng, som måler 2x 90x200cm.

På øverste etage er der yderligere to soveværelser med komfortable senge og tæppebelagte gulve. I det ene er der en dobbeltseng på 160×200 cm, og i det andet er der enkeltsenge på 2x90x200 cm. En dør længere fremme ligger badeværelset, som har bruser, vaskemaskine og et praktisk klinkegulv.

Naturoplevelser fra terrassen

I kan hygge jer i havemøblerne på terrassen eller tage solbad på liggestolene. Tænd op i grillen til aften, øg nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Harmoniske, afslappede grillaftener og morgenmad med udsigt til den uforstyrrede natur skaber feriestemning. Stjernehimlen føles særlig klar herfra, den kan I også nyde fra liggestolene.

600 meter til indkøb og 1700 meter til Sønderstrand

Rømø er en skøn feriedestination for hele familien. Allerede på vej over dæmningen gribes man af den smukke vadehavsnatur. Ferieøen er som skabt til cykel- eller vandreture i landskabet, hvor I kan opleve den fri natur i Vadehavet, men der er også masser af aktiviteter tilgængeligt for jer. Ridning på stranden, lokale fiskerestauranter, smukke sandstrande og de mange aktiviteter, som feriecentret Rim har at byde på, giver et vidunderligt udvalg af fritidsaktiviteter til den dejligste ferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 200
Renoveret / Byggeår:2021 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...