Stort træhus med spa og sauna

3
icon
icon
icon

Sneppen 9, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87095
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til dette flotte træhus på Sneppen 9 på Rømø. Det dejlige feriehus er beliggende på en ugenert og naturskøn grund, ikke langt fra Sønderstranden. Spa, sauna, brændeovn og aktivitetsrum inviterer til afslapning og leg.

Velvære med spa, sauna og brændeovn

I huset er der fokus på aktiviteter og afslapning. Der er et aktivitetsrum med både billard og bordfodbold, hvor du kan udfordre dine venner og familie til sjove turneringer. Hvis du foretrækker at slappe af og forkæle dig selv, kan du tage en tur i saunaen eller spaen, der vil give dig den ultimative velvære.

Det åbne køkken, der ligger i forbindelse med stuen, giver dig mulighed for at lave lækre måltider samtidig med, at du kan deltage i hyggelige samtaler med dine medrejsende. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og redskaber, der gør madlavningen let og bekvem.

Den hyggelige opholdsstue er udstyret med brændeovn, tv og stereoanlæg.

Huset har plads til op til 8 personer, og der er 4 komfortable soveværelser, der sikrer en god nattesøvn. Der er desuden 2 badeværelser med gulvvarme.

Træhuset er også energivenligt, da det er udstyret med en luft-til-vand-varmepumpe, der bidrager til en bæredygtig og miljøvenlig opvarmning af huset.

Kæmpestor terrasse og børnevenlig grund

Huset ligger ugenert på en naturgrund som inviterer til mange timer i det frie i den rolige natur.  Den store terrasse giver dig mulighed for at nyde den storslåede udsigt og den friske luft, mens du slapper af i de komfortable havemøbler.

For de yngste gæster er der legeredskaber til rådighed, så de kan have det sjovt og være aktive i den friske luft.

Sønderstrand – Vesterhavet, sandstrand, aktiviteter

Beliggenheden er helt unik med sin ugenerte placering og samtidig nærhed til Sønderstranden. Du kan nemt komme til stranden og nyde lange gåture langs den smukke kystlinje eller være aktiv med eksempelvis Kitebuggy, Blokart eller strandsejlads.  

Der er heller ikke langt til Havneby med butikker og restauranter. Her sejler færgen til den tyske nabo-ø Sild, som er et populært udflugtsmål.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:153 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2016 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...