Stråtækt sommerhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Rylen 2, Sønderstrand, Rømø

- Sommerhusnr.: 87127
10 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 17
Swimmingpool
8 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie i et hyggelige stråtækt sommerhus på en stor naturgrund? Så er Rylen 2 et oplagt feriested for jer. Dette sommerhus, som er renoveret i 2023, byder på afslapning og hygge. På Rylen 2 kan I benytte jer af den skønne udepool og -spa eller tage et spille volleyball. Hvis du er mere til indendørs afslapning, er der også rig mulighed for det, da sommerhuset både har indendørs spa, sauna og brændeovn.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Rylen 2 er renoveret i 2023 og indbyder til hygge og afslapning. Når du træder ind i sommerhuset, vil du mærke den rolige og afslappende atmosfære. Trævæggene i sommerhuset skaber en ”rigtig” sommerhusstemning. I den dejlige stue kan du sætte dig ned og chromecaste tv, mens du nyder de knitrende lyde fra brændeovnen.

Du finder I dette rummelige sommerhus 5 soverum med henholdsvis 3 dobbeltsenge og 4 enkeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme. De praktiske gøremål kan også nemt løses i dette sommerhus, da der både er opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Aktiviteter for hele familien på den stor naturgrund

I dette hyggelige sommerhus er der plads til både aktivitet og afslapning. Der er både plads til store og små udenfor, hvor de små kan hygge sige i sandkassen og på gyngen, mens de voksne kan tage et spil volleyball på beachvolleyboldbanen, som tilhører sommerhuset.

På en skøn solskinsdag kan I benytte jer af udendørspoolen og -bruseren, som er åbent fra 1. maj til 31. oktober. Hvis du er mere til afslapning, kan du sætte dig ned i den store udespa og nyde den smukke naturgrund. Udendørs finder I også en stor lukket terrasse og delvist overdækket, hvor hunden kan løbe frit rundt, mens I bader.

Hvis vejret ikke indbyder til udendørs aktiviteter, kan du sætte dig indenfor i den dejlige sauna eller nyde det indendørs spabad.

Sommerhus i natursmukke omgivelser

Dette naturskønne sommerhus er placeret på en naturgrund 1400 meter fra Sønderstranden, så der er rig mulighed for gåture langs Vesterhavet med hunden. På Sønderstranden kan I prøve at køre Kitebyggy eller Strandsejlads, hvor I virkelig kan afprøve kræfterne med og i naturen. Og på en varm sommerdag kan den store, brede sandstrand bare nydes til afslapning i solen med hele familien. Når I får brug for at handle ind, ligger det nærmeste indkøbscenter kun 1800 meter væk.

Hvis I gerne vil opleve Rømø, er Lakolk Strand et besøg værd, hvor I blandt andet kan køre med bil på stranden. Du kan også besøge Lakolk Butikscenter, hvor du kan shoppe eller nyde en middag på en af restauranterne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 87127

DE
D.
sagde , Deutschland

Dafür, dass es ein relativ altes Haus ist, befindet sich das Haus in einem sehr guten Zustand. Wir würden das Haus gern noch einmal mieten. Auffallend sind die geschmackvollen und modernen Dekorationen in allen Zimmern. Schon durch die Begrüßung mit Schreiben und Weinflasche fühlte man sich sofort wohl bzw. gut angekommen.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:140 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2023 / 2007

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...