Storslået feriehus med udespa og pool

3
icon
icon
icon

Emmerlevvej 37 A, Højer

- Sommerhusnr.: 88012
24 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 41
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Perfekt til den store familie med børn, bedsteforældre, søskende og en hund står det rummelige feriehus, med plads til 24 personer, på Emmerlevvej 37 klar til jer. 300m² fordelt på 2 etager, næsten 2000m² plænegrund med stor terrasse, udendørs pool, en udespa og en udebruser.

Masser af plads for op til 24 personer og 1 hund! Sauna og brændeovn

Dette feriehus passer særdeles godt til jer, hvis I planlægger en rejse med hele familien eller sammen alle vennerne. I alt kan op til 24 personer tilbringe nogle skønne og underholdende dage i sommerhuset tæt ved vandet. Det samlede boligareal på 300 m² er fordelt på 2 etager, og I har 10 soveværelser og i alt 4 badeværelser, 1 sauna og en rummelig opholds- og spiseplads med et praktisk udstyret køkken til din rådighed. Der er endda 2 opvaskemaskiner og 2 komfurer, så det er nemt og hurtigt at tilberede måltider sammen og vaske op.

Sommerhuset opvarmes med energivenlig luft-til-vand-varmepumpe, men der er også en brændeovn til rådighed. Opholdsstuen og de 2 badeværelser i stueetagen har behagelig gulvvarme.

Jeres hund er også velkommen til at tage med jer på ferie. Den næsten 2000 m² store og åbne plænegrund byder på nok plads til at boltre sig, og jeres firbenede ven vil helt sikkert elske at ledsage jer på skønne gåture i det omkringliggende område – for ikke at glemme den vidunderligt brede strand, hvor I sammen kan tage på lange ture og nyde udsigten mod Sylt og Rømø.

Stort udendørs område med en stor terrasse, udendørs jacuzzi, udendørs bruser og swimmingpool.

Bag feriehuset ligger den store terrasse, som er delvis overdækket. Her finder du et af højdepunkterne i dette feriehus – Det udendørs boblebad, som kan bruges hele året rundt, uanset årstiden. Både den udendørs pool og det udendørs brusebad er kun tilgængelige i sommermånederne (1. maj-30. september).

For børnene er der en sandkasse og gynger samt masser af plads til at løbe rundt og lege boldspil og tagfat i haven. Mens de yngste får brugt deres overskydende energi på at lege i den friske luft, kan I gøre det behageligt for jer selv på terrassen. Tænd op i grillen og tilbered et lækkert aftensmåltid, slap af i det udendørs boblebad eller sæt dig i solen og nyd den fantastiske udsigt – Her er der masser af muligheder for alle for at få en vellykket pause fra hverdagen.

Rømø – Danmarks største Vesterhavsø med mange muligheder

En tur til øen Rømø giver helt nye perspektiver. Der er to måder at komme til øen på. En færge fra Sylt og, hvis du foretrækker det, en 10 kilometer lang dæmning fra det danske fastland. Udnyt muligheden for at besøge Danmarks ældste by – Ribe har skønne hjørner, shoppingmuligheder og udflugtsmål. Tønder er selvfølgelig altid et besøg værd – gå en tur gennem de gamle gader, og du finder også masser af shoppingmuligheder her. 

Øen Rømø byder på varieret natur, en uendelig lang og bred sandstrand, høj- og lavvande og en strand, der er tilgængelig med bil. Især vandsportsentusiaster får noget for deres penge her, og alle andre kan se og deltage i det farverige liv og røre.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88012

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Haus für Winter große Gruppe. Wir wären 11 Personen und hatten mega Platz. 4 Bäder wobei eines im Saunabereich liegt. Die unteren Schlafräume durch die Fußbodenheitzung warm, oben die Räume schön frisch, wur heizten diese auch nicht,zum Schlafen toll.
2 große Räume unten mit geräumiger Küche. Geschirr Ikea ordentlich und sauber. Betten gut. Ein Haus in dem man laut sein kann ohne andere zu stören.

DE
D.
sagde , Deutschland

Einfach rundum zufrieden, viel Platz, alles da, was man braucht, um einen tollen, erholsamen und ruhigen Urlaub zu verbringen, jeder findet seinen Platz in diesem Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes geräumiges Haus mit viel Platz für die gesamte Familie mit 4 Badezimmern.

Se flere anmeldelser


Soverum:10
Bolig-/Grundareal:306 / 1.956
Renoveret / Byggeår:2010 / 1900

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

7 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge, 2 Etagesenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...