Skønt sommerhus i Arrild med udespa og -sauna

4
icon
icon
icon
icon

Søvang 13, Arrild

- Sommerhusnr.: 88114
8 pers.
Antal personer
20000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
1 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en flot plænegrund på Søvang 13 i Arrild Ferieby finder I dette skønne sommerhus, som er renoveret i 2023. Her kan hele familien samles til hyggelige stunder i alrummet foran brændeovnen eller udendørs, hvor der både er udespa, -bruser, sauna og bålsted.  Sommerhuset byder op til 8 feriegæster og 2 hunde velkommen.

8-personers sommerhus med brændeovn og spabad

Sommerhuset er renoveret i 2023 og fremstår særdeles lyst og indbydende. I hovedhuset er alrummet, hvor I alle kan samles og skabe gode ferieminder. De store vinduespartier mod nord og vest skaber et fantastisk lysindfald og god atmosfære i rummet. Tænd op i brændeovnen, find drikkevarer og snacks frem og hyg jer med et sjovt kortspil i sofagruppen.

I kan med fordel benytte jer af den energibesparende varmepumpe til at holde en behagelig temperatur i alrummet.

Her finder I også et badeværelse med gulvvarme samt spabad til 1 person. Det andet badeværelse ligger i det store anneks. Sommerhuset har desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I, om nødvendigt, kan vaske lidt tøj og håndklæder i løbet af ferien.

De 4 værelser er alle indrettet med komfortable dobbeltsenge, hvor I kan samle ny energi til morgendagens ferieaktiviteter. 2 af værelserne er i hovedhuset, mens de sidste 2 værelser er placeret i annekset.

Lækkert udeareal med udespa, udebruser og sauna

Sommerhuset har en rigtig fin terrasse, som strækker sig rundt om både anneks og hovedhus. Dette vil uden tvivl blive jeres samlingspunkt på en lun sommerdag.

Skulle vejret ikke vise sig fra sin bedste side, kan I alligevel bruge de udendørs faciliteter. Her er nemlig både udespa, udebruser og sauna, som indbyder til afslapning og velvære – Hvad enten solen skinner, en lille regnbyge passerer eller temperaturen er til den kølige side.

En god feriedag afsluttes på bedste vis med et lækkert måltid tilberedt på sommerhusets grill. Imens bøfferne steger, kan både børn og hunde gå frit rundt på plænegrunden, og I skal ikke være bange for, at de kommer for langt væk. Grunden er nemlig indhegnet.

Til familiens yngste er der et fint legestativ med gynge og rutsjebane. Når I alle skal lave en hyggelig aktivitet, kan I tænde op ved bålstedet, hvor I måske vil bage snobrød og riste skumfiduser.

Som et ekstra plus er der ladestik til elbilen. Husk at medbringe eget kabel.

Oplevelser og aktiviteter ved Arrild

Det naturskønne Arrild indbyder til gåture i det fredelige naturområde, hvor både Hønning Plantage og Lovrup Skov ligger lige i nærheden. I Arrild ligger der en lille købmand, hvor I kan handle til ferien. Fra sommerhuset er der 500 meter dertil, så du kan slå et smut forbi på gåturen med hundene.

Ikke langt herfra ligger også Arrild Fiskesø, og her er også en svømmehal, som naturligvis har badebassiner, men der er også mulighed for wellness, minigolf og tennis.

Det siger vores gæster om sommerhuset 88114

DK
D.
sagde , Danmark

Det er et fantastisk dejligt sommerhus, med alt hvad der skal være. Det er super flot indrettet og pænt og rent. Lækre køkken redskaber, bestik og skarpe køkkenknive. Det er helt klart det bedste og flotteste sommerhus vi nogensinde har lejet. Kan kun anbefales og vi kommer meget gerne igen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super ausgestattet und mit Liebe eingerichtetes Sommerhaus.
Gratis Besuch der Schwimmhalle, in nur 100 Meter entfernt, inklusive.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 1.265
Renoveret / Byggeår:2023 / 2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...