Ferielejlighed ved Vadehavet til 6 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Vadehavsvej 2, lejlighed 2, Emmerlev Klev, Højer

- Sommerhusnr.: 88184
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På Vadehavsvej 2, lejlighed 2 finder I en hyggelig ferielejlighed i 2 plan til op til 6 personer. Hunden er også velkommen. Her er højt til himlen, og I kan nyde panoramaudsigten over Vadehavet, græsarealer og sumpområde med alt det dyre- og fugleliv, som følger. Er du betaget af Vadehavet, en del af UNESCO’s verdensarv, har du fundet det helt perfekte sted at holde en ferie for hele familien. 100 meter til vandet og uendelige vidder at opleve på cykel- eller vandreture. Udflugter til Tønder, Møgeltønder eller Rømø er også en oplagt mulighed, når I søger mere bynære oplevelser eller badestrande.

Balsam for krop og sjæl

Den hyggelige ferielejlighed i 2 plan er lyst og rummeligt indrettet, og den har det hele. Det veludstyrede køkken indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider. De 2 badeværelser gør, at der ikke er trængsel om morgenen. De 2 soveværelser har komfortable dobbeltsenge 160 x 200 cm, og sovesofaen udgør de sidste 2 sovepladser. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Den hyggelige stue ligger på første sal, og herfra samt fra altanen har I en betagende udsigt over Vadehavet. På altanen og terrassen kan I nyde den friske luft og betragte den nærliggende idylliske og fredelige natur, akkompagneret af lærkesang, stære eller trækkende gæs, alt efter årstiden. Tag aftensmaden med ud på terrassen, og nyd den fredelige udsigt, imens I nyder jeres fælles måltid i fri luft.

Ferie ved Vadehavet

Er I til naturoplevelser, er her uendelig meget at byde på, enten på egen hånd, eller ved at deltage på guidede udflugter. Husk at tage kikkerten med, hvis I ønsker at spotte fugle eller sæler, hvilket der er rig mulighed for. I kan også samle sten langs stranden eller tage på cykel- eller vandreture med hunden i snor. Historiske oplevelser kan I finde i Møgeltønder, Løgumkloster og Tønder, og en tur over grænsen til Tyskland tager heller ikke lang tid. Er I mere til langstrakte badestrande, vil en tur til Rømø, ca. 14 km væk, være en god ide på en sommerdag. Pak madkurven, og tag ud i det blå.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 175
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Dobbelt Sovesofaer

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...