Hyggeligt træferiehus med brændeovn og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Arvidvej 278, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1006
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i sommerhusområdet i det sydlige Bjerregård finder I dette hyggelige træferiehus, der er beliggende på en skøn naturgrund på Arvidvej 278 ikke langt fra stranden. Sommerhuset indbyder til en skøn ferie midt i det smukke klit-landskab og tæt på det fredede hedeområde. Her er plads til 5 feriegæster samt 2 hunde.

Sofahygge foran brændeovnen

Centrum i sommerhuset er det hyggelige opholdsrum, hvor I både har køkken- og spiseafdeling, samt et hyggeligt sofahjørne foran TVet. På de køligere dage kan du måske nyde en god bog her foran den knitrende ild i brændeovnen.

Køkkenafdelingen er naturligvis udstyret med alt, hvad I har brug for – bl.a. opvaskemaskine, som gør husarbejdet lettere.

Feriehuset er til 5 personer, fordelt på 3 soverum – og I finder naturligvis en vaskemaskine i sommerhuset, hvilket nok især glæder småbørnsfamilierne.

Dejlig terrasse i lyng- og klitlandskab

Nyd klitlandskabet og solen på den lukkede og delvis overdækkede terrasse, hvor I kan tilberede en lækker middag på grillen – og ved aftenstid nyde det smukke lys, når solen går ned over klitterne akkompagneret af havets brusen og med den salte duft i næsen.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, så ligger Vesterhavet kun ca. 450 meter væk – en lille spadseretur på ca. 15 min. Den ultimative nydelse må være en stille aften, siddende på toppen af en klit med et glas rosé, mens I kigger ud over havet og ser solen gå ned.

Bjerregård Syd – skøn natur

Området ved Bjerregård er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne snor de sig lystigt igennem sommerhusområdet og det fredede landskab helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord.

En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på en fisketur fra molen, is på havnen, besøg på Fiskerimuset – eller en middag på en af byens gode restauranter. Her finder I desuden også et bredt udvalg af lokale forretninger og butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1006

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches und gut ausgestattetes Ferienhaus, in einer ruhigen Sackgassenlage. Wir hatten uns auf Anhieb wohlgefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus lädt zum Entspannen und Wohlfühlen einfach ein. Wir hatten ( 5Pers.+ 1 Hund) ausreichend Platz und haben uns sehr wohl gefühlt. Wir würden es jederzeit wieder nehmen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein nettes kleines Ferienhaus ,gut ausgestattet.Für die Hunde ideal,da abgeschlossene Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...