Dejligt feriehus med sauna, tæt på hav og fredet område, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 348, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1024

Her i det fredelige feriehus-område i Bjerregård, på Arvidvej 348, ligger dette hyggelige feriehus. Huset indbyder til en skøn ferie, midt i det smukke klit-landskab og tæt på det fredede hedeområde. Man har her alle muligheder for en afslappende ferie, midt i naturen – og kun 250 meter fra det fascinerende Vesterhav.

Charmerende og praktisk indretning i hyggelig skandinavisk stil

Feriehuset er renoveret i 2020 med bl.a. nyt køkken og bad. Den hyggelige stue indbyder til total afslapning og er husets centrum, med den hyggelige spisekrog og åbent ind til køkkenafdelingen. Herfra kan man nemt være en del af selskabet i stuen – også under madlavningen. Køkkenet er praktisk indrettet med bl.a. opvaskemaskine og mikroovn.

Indretningen er overalt holdt i lyse farver og hyggelig skandinavisk stil. På de køligere dage kan man nyde en spændende bog eller en god film – og tænde op i brændeovnen.

Der er plads til 6 personer her – fordelt på 3 soverum, hvoraf de to er med dobbeltsenge og et værelse er med enkeltsenge. I forbindelse med badeværelset finder I en sauna, hvor man rigtig kan blive gennemvarm – måske efter en lang dag i klitlandskabet og ved stranden. 

Nyd havets brusen og solnedgangen over klitterne

Rundt om huset her på Arvidvej 348 er der en stor lukket og dejlig træterrasse. Her kan man roligt lade børn og hunde lege frit. Den ultimative nydelse må være en veltilberedt grillmiddag på den vestvendte terrasse, hvor man kan nyde solnedgangen over klitterne og lytte til Vesterhavets afslappende brusen.

Med kun 250 meter til stranden, og ca. 600 meter til fjorden, er her mange muligheder for skønne spadsereture i naturen. Hele området her på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord.

Man kan også cykle en tur – via naturreservatet Tipperne – til Bork Havn, hvor et besøg på Vikingemuseet altid er et hit, ligesom man kan nyde den hyggelige atmosfære og de gode is på havnen der. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2020 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...