Hyggeligt sommerhus til 6 personer, kun 100 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Beautyvej 26, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1042
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Beautyvej 26 står et indbydende sommerhus, renoveret i 2023, klar til 6 personer. Beliggende lige bag første klitrække er her både panoramaudsigt og kun 100 meter til Vesterhavet. Sommerhuset indeholder blandt andet brændeovn og varmepumpe, og elbilen kan oplades på stedet og parkeres i carporten. Husk at medbringe kabler.

Charmerende skandinavisk indretning

I stuen med panoramavinduer og -døre ligger et lunt gulvtæppe. De træbeklædte vægge er lyse og giver en fin feriestemning. Den komfortable sofagruppe byder på afslapning med en god bog eller en film. Der er Chromecast tilknyttet, så valgmulighederne er mange. Tænd op i brændeovnen om aftenen og arranger eventuelt en fælles filmaften.

Det åbne køkken i forbindelse med stuen indeholder alt, hvad I behøver for at tilberede lækre måltider. Den praktiske indretning og forbindelsen til stuen gør, at I ikke behøver at afbryde det hyggelige samvær for at lave mad.

Med gulvvarme i badeværelset behøver I heller ikke at få kolde fødder under morgenbadet. I de 3 komfortable soveværelser kan I blive godt udhvilede i den friske vesterhavsluft. Der er dobbeltsenge i 2 soveværelser og 2 enkeltsenge i det sidste.

Nyd klitlandskabet fra terrassen

På feriehusets delvist afskærmede terrasse kan du finde en rolig plet til afslapning med en bog eller en kølig drink. Her er havemøbler, solvogne og parasol, så skulle I få lyst til en grillaften i den nedgående sol, er det også en oplagt mulighed. På den 1.750 kvadratmeter store naturgrund kan I udforske Vestkystens særegne plante- og dyreliv, og stresse helt af.

Det naturskønne ferieområde Bjerregård

Med kun 100 meter til Vesterhavets kilometerlange sandstrand bliver det ikke vanskeligt at gå på opdagelse i den unikke natur i klitterne og ved havet. Er det varmt og solskin, finder du de skønne sandstrande her. Og er det blæsende, er Vesterhavet mindst lige så stor en oplevelse, som både ses, høres og mærkes. Du vil endda få saltsmag på læberne, når du går en tur langs vandet.

Selvopsamlede souvenirs som sten, skaller og blæretang kan pirre nysgerrigheden i flere dage. Mærk sandet mellem tæerne og nyd nærmiljøet i skønne Bjerregård. Slut oplevelsen af med at nyde solnedgangen over det blinkende hav.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.741
Renoveret / Byggeår:2023 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...