Velholdt sommerhus med spa og sauna kun 200 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 39, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1116
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 200 meter fra stranden finder I dette velholdte sommerhus med skøn beliggenhed på en kuperet grund i Bjerregård. Feriehuset har plads til 6 personer, og indretningen byder blandt andet på et stort badeværelse med spabad og sauna. 

Skønt sommerhus med lyse omgivelser og fine badeværelser

Dette skønne sommerhus er indrettet med god smag og i sikker stil. Sommerhuset er bygget med øje for detaljen og har et veludstyret køkken med alt, hvad feriekokken har brug for.

Fra det store glasparti i stuen strømmer lyset ind, og man kan kun føle sig godt tilpas. Slap af med en bog i de komfortable møbler, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, eller se en god film på fjernsynet, som har et Apple-tv til fri afbenyttelse.

Sommerhuset er udstyret med 2 gode badeværelser, hvoraf det største gemmer på et af feriehusets highlights. Her får I nemlig en luksuriøs wellnessoase med sauna og spabad, hvor I kan lade batterierne op efter en forfriskende dag på stranden.

Naturskønne omgivelser og kun 200 meter til stranden

Feriehuset ligger på en stor naturgrund med udsigt til det smukke klitlandskab. Den gode terrasse er udstyret med liggestole, havemøbler og grill. Den er delvist overdækket, og I kan helt ugeneret nyde de varme dage i liggestolene.

Det brusende Vesterhav og den hvide sandstrand ligger kun 200 meter fra feriehjemmet og byder hele året rundt på unikke oplevelser for både store og små feriegæster. Tag en dukkert i de blå bølger, gå en lang tur langs vandkanten, flyv drage med børnene… Her er uendelige muligheder!

Den nærmeste indkøbsmulighed er den lokale købmand i Bjerregård, der ligger få minutters kørsel væk, og som hver morgen har varme, nybagte rundstykker bag disken.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1116

D.
sagde , Aalborg Øst

Skønt sommerhus som havde alt hvad vi skulle bruge. Vi var 3 generationer afsted i alderen 7 til 77.
Dejligt terrasse område med mulighed for sol hele dagen og indtil sen aftenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.275
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...