Feriehus med fin beliggenhed tæt på strand

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 98, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1285
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Lyst og velindrettet feriehus med bl.a. sauna og spa. Huset er beliggende tæt på strand og på en skøn grund med klit mod syd, som giver gode muligheder for at finde et ugeneret sted på den store og delvist overdækkede terrasse.

Indbydende indretning

Man føler sig hurtig hjemme i dette dejlige sommerhus. Huset er meget velholdt og indrettet til 8 personer. Her er 4 separate soverum, hvoraf to er med dobbeltsenge og to med hver 2 enkeltsenge. Værelserne har faste tæpper på gulvene. Stort badeværelse med gulvvarme, sauna og spabad til 2 personer, samt et gæstetoilet. Nyt og meget veludstyret køkken.I den store stue er der loft til kip og godt lysindfald. Stuen har trægulv og er indrettet med hyggeligt sofahjørne, fladskærm, brændeovn og stort spisebord hvor hele familien kan hygge sig sammen. I huset råder du også over en trådløs internetforbindelse og en energibesparende varmepumpe, der også kan fungere som aircondition om sommeren.

Ugeneret beliggenhed

Dette dejlige sommerhus har en skøn ugeneret beliggenhed for enden af en lille stikvej. Her er kun et par hundrede meter til den flotte strand og ikke langt herfra er der mulighed for lange spadsereture i det smukke hedeområde.

Nyd din ferie på terrassen

Sommerhuset har en stor flot træterrasse mod syd, hvor klitten sørger for at du helt ugeneret kan nyde den friske luft. Terrassen er naturligvis udstyret med havemøbler, liggestole og en grill. Mod vest er terrassen delvist overdækket. For de mindste er der opsat gynger og sandkasse.

Smukt naturområde

Sommerhuset ligger i Bjerregård, på landtangen mellem Vesterhavet og den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. For naturelskeren er der optimale betingelser for at nyde den storslåede natur ved Vesterhavet og den mere blide men ikke mindre storslåede natur ved Ringkøbing Fjord.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.233
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (52 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...