Et kvalitetshus med fantastisk beliggenhed og udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Beautyvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1306
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et flot kvalitetshus i Bjerregård med en fantastisk beliggenhed i 1. klitrække og en smuk udsigt til klitlandskabet. Der er store og flotte vinduespartier mod vest, som giver fornemmelsen af at du bor midt i den vidunderlige natur. En udsøgt klitgrund med det brusende Vesterhav som nærmeste nabo.

Et lækkert kvalitetshus med en fremragende beliggenhed og udendørsbruser

Et flot og indbydende feriehus beliggende på en helt unik klitgrund i Bjerregård. Sommerhuset er placeret på grunden, så udsigten fra køkken og stue bliver bedst muligt. På den måde får du fornemmelsen af at bo midt i denne smukke natur. Og med brændeovnen knitrende i baggrunden og en kop varm kakao, kan du nyde ægte ferie på Holmsland Klit.

Der er praktiske gulve overalt, et flot loft til kip, som sammen med de store vinduer, giver et flot lys i feriehuset.

Der er to gode badeværelser, hvor der er sauna med 3 bænke i det ene. Udebruseren giver en frisk afkøling om sommeren, når dagene er varme eller sanden skylles af fødderne.

Udsigten fra både stue og terrasse er bedre end de fleste steder

Når du bor i første klitrække, som i dette sommerhus, bliver du nærmest ét med naturen. De bølgende marehalmsklædte klitter og det fredede hedeareal mod syd er ren helse for sjælen. Og du har næsten altid mulighed for at opholde dig på terrassen, idet den strækker sig hele vejen rundt om feriehuset. Fra terrassen er både duften og lyden af Vesterhavet en vanedannende oplevelse – ikke mærkeligt, at mange vender tilbage hertil år efter år.

En tur til Hvide Sande er altid et hit for både børn og voksne, da du her kan nyde en tur på restaurant eller fiske i slusen. Udendørs bruseren kan benyttes fra ca. april til november.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1306

D.
sagde , Danmark

Flot hus med prima beliggenhed. Fantastisk lysindfald.

D.
sagde , Køge

Skønt hus, man bliver så glad hvor gang man står i stue/alrummet og kigger på den smukke natur. Så hyggeligt med den lille hare der af og til kigger forbi om morgenen.Smukt område, og da vi var der i vinterferien tillod husets placering og vinduespartier udsigt til både solopgang samt nedgang – og fuldmåne både aften og morgen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.681
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...