Feriehus tæt på strand – med skøn lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 132, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1307
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus til en familie- eller parferie tæt på stranden og Vesterhavet. I huset er der tilladt et kæledyr og der er en skøn lukket terrasse, hvor hunden eller børnene kan nyde livet uden at være under opsyn fra mor og far.

Ferie i Danmarks måske smukkeste natur med dem du holder af

Med dette feriehus kan du glemme hverdagen og tage en tænkepause på en gåtur på heden eller langs Vesterhavets fascinerende bølger. Feriehuset ligger nemlig tæt på stranden – blot 300 meter derfra – og er således den ideelle ramme om en ferie langt væk fra hverdagen og helt tæt på den smukke vestjyske natur. Tag din partner, børnene eller hunden med og nyd lidt kvalitetstid i Bjerregård.

Selvforkælelse både inde og ude!

Når du ikke lige er ude at nyde naturen og stranden, kan du læne dig tilbage i spabadet og runde dagen af med at blive gennemvarmet i saunaen. Og når vejret viser sig fra sig hæderlige side, kan du nyde livet på husets dejlige terrasse – den er lukket, delvist overdækket og fantastisk afskærmet med et helt glasparti til den ene side, så du kan følge solen på sin rute over himlen fra morgen til aften.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1307

D.
sagde , Aarup

Dejligt sommerhus med skøn beliggenhed.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...