Sommerhus i førsteklasses beliggenhed nær stranden

4
icon
icon
icon
icon

Beautyvej 28, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1356
7 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Med en af de allerbedste beliggenheder på Holmsland Klit og i kort afstand fra Nymindegab finder I dette skønne sommerhus til 7 personer. Beliggenheden er unik, og søger I smuk natur samt fred og ro i skønne omgivelser, så er dette feriehus helt perfekt til jer!

Feriehus i særklasse med spa og sauna

Dette store og flotte sommerhus er bygget i mursten, har stråtag og opfylder de vildeste drømme om en fantastisk ferie. Feriehuset er stort og rummeligt og har en flot indretning. Fra den hyggelige stue er der udsigt til endeløse hedeområder og de høje klitter. Her er et velindrettet køkken og flot opholdsstue, der står i åben forbindelse med hinanden med klinkegulve og gulvvarme.

Til en hyggelig filmaften kan I streame jeres yndlingsfilm via sommerhusets Chromecast, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Sommerhuset har 4 gode soveværelser med boksmadrasser og trægulve.

På Beatyvej 28 er der god plads og mulighed for hygge. Sommerhuset rummer 2 flotte badeværelser, hvoraf det ene er med spabad og sauna for perfekt afslapning og hygge – her har I jeres egen lille wellness-oase. Indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, er håndklæderne hurtigt vasket og tørret, når familien kommer hjem fra strandturen.

Ubeskrivelig flot natur ved Nymindegab

Dette skønne sommerhus har en helt unik beliggenhed midt i den smukke vestjyske natur i nærheden af Nymindegab og lige op til stort hedeområde. Fra sommerhuset på Beautyvej 28 har I blot 100 meter til havet, så her er det oplagt at starte en varm sommerdag med et frisk morgenbad.

Sommerhuset ligger fuldstændig uforstyrret og er omgivet af naturligt afskærmede terrasser, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Til børnene er der både sandkasse og gyngestativ.

En rigtig perle af et sommerhus, som bare skal opleves!

Det siger vores gæster om sommerhuset A1356

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr gemütliches Ferienhaus, das sehr zu empfehlen ist. Wir kommen schon seit Jahren immer wieder gerne hierher.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, großes Ferienhaus mit gemütlicher Einrichtung. In ruhiger Umgebung kann man die Seele baumeln lassen und in nur wenigen Minuten hat man die Dünen überquert, jetzt ist der Urlaub gänzlich komplett.Da ist ER, der weite ,weiße nicht endende Strand. Was will man mehr!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt Ideal für Spziergänge am Strand. Es liegt sehr ruhig. Abseits vom Anliegerverkehr.
Überquerung der Dünen erfordert etwas Kondition.
Wir waren schon öfter da und würden wieder kommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...