Førsteklasse beliggendehed nær Nymindegab og stranden

4
icon
icon
icon
icon

Beautyvej 28, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1356
7 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med en af de allerbedste beliggenheder på Holmsland Klit og i kort afstand fra Nymindegab finder man dette i særklasse flotte luksushus. Beliggenheden er unik og søger du smuk natur og fred og ro i skønne omgivelser, så er dette hus helt perfekt!

Feriehus i særklasse med spa og sauna

Dette store og superflotte luksushus er bygget i mursten og har stråtag og opfylder de vildeste drømme om en fantastisk ferie. Huset er stort og rummeligt og har en flot indretning. Fra den hyggelige stue er der udsigt til endeløse hedeområder og de høje klitter. Velindrettet køkken og flot opholdsstue står i åben forbindelse med hinanden. Her er klinkegulve med gulvvarme. Huset har 4 gode soveværelser med boksmadrasser og trægulve.

På Beatyvej 28 er der god plads og mulighed for hygge. Huset rummer 2 flotte badeværelser, det ene er med boblebad og sauna for perfekt afslapning og hygge – her har I jeres egen lille wellness-oase. Indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, er håndklæderne hurtigt vasket og tørret, når familien kommer hjem fra strandturen.

Ubeskrivelig flot natur ved Nymindegab

Dette luksushus har en helt unik beliggenhed midt i den smukke vestjyske natur i nærheden af Nymindegab og lige op til stort hedeområde. Fra Beautyvej 28 har I blot 100 meter til havet, så her er det oplagt, at starte en varm sommerdag med et frisk morgenbad. Huset ligger fuldstændig uforstyrret og er omgivet af naturligt afskærmede terrasser, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. En rigtig perle, som skal opleves!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 6.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...