Sommerhus i Bjerregård med stor lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 21, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1398
5 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et skønt sommerhus med brændeovn, så tag et nærmere kig på dette hyggelige sommerhus beliggende i Bjerregård. Feriehuset ligger ca. 500 meter fra stranden på en naturgrund og har en superfin terrasse både mod syd og mod vest. Her er plads til i alt 5 personer, som kan nyde en dejlig ferie i rolige omgivelser.

Stor lukket terrasse

Det er et hyggeligt og velholdt sommerhus i Bjerregård med superfine terrasse forhold. Her er en stor sydvendt terrasse, som er helt lukket af for nysgerrige blikke og med masser af læ for vinden. Herudover er der mod vest en fin afskærmet terrasse med udsigt til klitterne. Terrasserne indbyder altså til mange gode stunder med familien på en lun sommerdag.

Hyggelig indrettet med brændeovn

I sommerhuset er der plads til 5 personer i de 3 soveværelser. Her er 2 rummelige soveværelser med dobbeltsenge, og et børneværelse med 1 køjeseng. Badeværelset i feriehuset er rummeligt og pænt indrettet med bruser og gulvvarme.

Det praktisk indrettede køkken har køleskab, lille fryserskab og opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige stue, hvor der er åben i kip og synlige bjælker. Stuen er hyggeligt indrettet, og har trægulv og brændeovn.

Fra stuen er der udgang til den vestvendte terrasse, og fra spiseafdelingen udgang til den store lukkede terrasse.

Bjerregård – et godt udgangspunkt

Dette hyggelige sommerhus i Bjerregård, ligger fint for naturelskere, men du skulle også køre en tur til Hvide Sande og nyde den hyggelige stemning på havnen, eller Ringkøbing med de gamle smalle gader og mange gode forretninger og madsteder. Det kan i den grad anbefales!

Det siger vores gæster om sommerhuset A1398

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Häuschen, alles da, auch große Töpfe für die große Familienportion Nudeln! 🙂
Terrassenplätze für jede Sonnen- und Windrichtung!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut gelegen und sehr ordentlich . Die Küche ist super ausgestattet und als Familie mit zwei kleinen Kindern ist die geschlossenen Terrasse mit Sandkasten optimal .
In der Garage konnten wir Fahrräder + fahrradanhänger super unterstellen und auch bei Regen die Wäsche trocknen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren rundum zufrieden. Ein Haus in Bjerregard ist ideal für einen Familienurlaub mit Kleinkindern. Ganz egal, ob man am Strand das Meer genießen möchte oder den charmanten Hafenort Hvide Sande besucht – es bleiben keine Wünsche offen. Leckere Hot Dogs, tolles Soft-Eis und man kann den Windsurfern beim Kiten zusehen. Wir kommen immer wieder gerne nach Dänemark, da wir vor allem die gastfreundschaftliche und ruhige Art der Dänen genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.200
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...