Sommerhus med varmepumpe/aircondition i Bjerregaard

3.5
2319
Arvidvej 310, Bjerregård Syd - Søg på husnr. A1424

Et dejligt og lyst sommerhus beliggende på en naturgrund i Bjerregård, kun 300 m fra Vesterhavet. Der er en varmepumpe i huset, som kan bruges som aircondition på de varme dage. Mod vest er der en stor og rigtig skøn lukket terrasse. Huset har spa og gratis internet. 2 hunde er tilladt.

Charmerende sommerhus i Bjerregaard

Der er 3 soveværelser i dette dejlige sommerhus. Et af værelserne har en dobbeltseng og de to øvrige værelser er med hver en dobbeltseng på 140cm. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, bruseniche, hjørnespa og vaskemaskine. Køkkenet, der er fra 2009, er rigtigt flot med en god og stor fryser på 125 L, mikroovn og opvaskemaskine. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet. Her er der trægulv og en flot brændeovn. I stuen er der klinker på gulvet, og her finder I fladskærms-TV, DVD-afspiller og gratis trådløst internet. Dette hus har endvidere en energibesparende varmepumpe, som kan anvendes som aircondition om sommeren.

Skønne terrasser

Der hører 2 skønne terrasser til sommerhuset. Mod øst en næsten helt lukket terrasse, som er særdeles anvendelig i morgen- og formiddagstimerne. Og mod vest en større og helt lukket terrasse, som også går omkring huset mod syd. Mod syd er terrassen også delvist afskærmet, så der findes altid en lækrog og en solbeskinnet plet på en af terrasserne. Der findes endvidere en sandkasse til gode legemuligheder til de mindste.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (125 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinkertræ laminat med gulvarme i stue, trægulvtæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...