6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Vil du holde ferie tæt på det fascinerende Vesterhav, og foretrækker du det klassiske sommerhus frem for en moderne nybygning? Så er du landet ved det helt rigtige retro-sommerhus her på P. Chr. Dahls Vej 7 i det skønne Bjerregård.

De vigtigste moderne bekvemmeligheder til en dejlig ferie ved havet

Selvom feriehuset ikke er blandt de nyeste, kommer du hverken til at mangle opvaskemaskine, varmepumpe, 100 Mbit-internetforbindelse eller en moderne brændeovn.

Efter en lang og dejlig gåtur på stranden kan du således med god samvittighed smide benene op foran den knitrende ild i brændeovnen og uploade og sende dine billeder eller videoer af bølgernes brusen til vennerne derhjemme.

Lukket og delvist overdækket terrasse – perfekt til afslapning ved feriehuset

Terrassen indbyder både til solbadning på liggestolene og langstrakte grillaftner. De moderne havemøbler sørger for god komfort, mens overdækningen gør det muligt at nyde aftnerne udendørs lidt længere end ellers.

Muligheden for at lukke terrassen af er specielt ideel, hvis du holder ferie med småbørn eller hund. På den måde kan du nemlig godt lukke øjnene i 5 minutter under solbadningen eller læsning, idet eventuelle eventyrere ikke så let kan slippe af sted på opdagelsesrejse. Til familiens yngste er der både sandkasse og gyngestativ på naturgrunden.

Gode udflugtsmuligheder i området

Når I holder ferie i Bjerregård har i rig mulighed for forskellige ture og udflugter i det nærliggende område. Det kan bl.a. anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande, badebyen Søndervig, den gamle købstad Ringkøbing eller fuglereservatet Tipperne. Mulighederne er mange, og I vil ikke komme til at kede jer med alle disse udflugter.

Desuden ligger Vesterhavet kun 600 meter, som er et besøg værd året rundt, uanset om det er på en varm sommerafen, en stormfuld efterårsdag eller i den milde vinter.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1425

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein tolles Retroferienhaus, welches auch in kühlen Zeiten gut warm zu bekommen ist. Der große Kamin mit großer Scheibe ist Abends eine Wucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütlich, liebevoll eingerichtetes Ferienhaus in unmittelbarer Nähe zum Strand. Das haus hat eine geschützte überdachte Terrasse, selbst bei stärkeren Winden kann man diese problemlos nutzen.

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein schönes älteres Ferienhaus schön gelegen mit allem was man braucht für einen schönen Urlaub

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 1.227
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...