Dejligt feriehus hvor du må tage hunden med

4
icon
icon
icon
icon

Auroravej 5 B, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1429
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus med stor lukket terrasse og en hyggelig udestue. Her er 3 soverum med plads til i alt 7 personer. Fra huset er der udsigt til fredet hedeområde, som indbyder til traveture med familiens hund.

Lyst og venligt

Et luksuriøst og særdeles flot indrettet feriehus med fantastisk lysindfald i alle rum, klinkegulve med gulvvarme og gedigne møbler. Moderne køkken med alt i hårde hvidevarer. Vaskemaskine og tørretumbler. Stort luksusbadeværelse med sauna og 2-personers spa samt mindre gæstetoilet med bruser. I stuen findes brændeovn samt TV med parabol, DVD og radio m/CD-afspiller.

Huset har i øvrigt trådløst internet, som kan benyttes gratis.

Plads til hele familien

Her er 3 soveværelser med plads til hele familien – 2 med dobbeltsenge og 1 med 3 enkeltsenge. Lys og hyggeligt møbleret udestue. Stor lukket terrasse med havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der både gynger og sandkasse.

Ferie tæt på naturen

Huset er beliggende i Bjerregård, tæt på fjorden og få hundrede meter fra Vesterhavet med den fine badestrand. Familiens hund vil elske en gåtur i de udstrakte hedearealer umiddelbart udenfor huset.

Her er et godt udgangspunkt for udflugter i omegnen, f. eks. en tur til Hvide Sande med fiskerihavnen og det livlige handelsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1429

D.
sagde , Danmark

Feriehuset er et dejligt lyst hus med en lukket terrasse, som vi har nydt meget. Et godt sted at have hunden med. Gode værelser til alle, så det fungerer godt til to familier. Huset ligger ud mod et åbent landskab, så det var dejligt at man kunne nyde udsigten.Det ligger tæt på vandet man skal bare over nogle høje klitter. Hvis man ikke kan det skal man bare køre eller cykle mod Nymindegab Strand. Der er der gode parkeringsforhold sam ishus og toiletter.
Skønt område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.992
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...