Flot strandnært sommerhus med sauna og hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 222, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1596
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne holde en skøn ferie tæt på havet, i et lækkert og godt udstyret sommerhus? Så er dette flotte feriehus det perfekte valg. Feriehuset ligger midt i det smukke vestjyske klitlandskab, en kort gåtur fra det brusende Vesterhav.

Lys og venlig indretning med sauna

Med Arvidvej 222 som hjem for ferien, får I et skønt sommerhus med en flot og moderne indretning, der er både lys og venlig og byder jer godt velkommen ved feriens start. Her er der plads til hele familien, og også hunden er velkommen.

Ferienhusets hjerte er det åbne køkken- og spisestueområde, som automatisk bliver mødestedet i løbet af ferien. Her vil der helt sikkert blive tilbragt mange skønne feriestunder med fælles madlavning, filmhygge og sene aftener på sofaen.

Saunaen vil helt sikkert også blive et hit, og efter en lang gåtur på stranden i den friske havluft findes der intet bedre end at komme hjem i varmen og lade sig fylde med ny energi, mens man nyder feriefreden.

Afslapning på den lukkede terrasse og stranden inden for rækkevidde

Gennem stuen når I den dejlige terrasse, hvor liggestolene står klar til at sørge for dagens afslapningssession. På den lukkede terrasse kan I også roligt lade børnene og hunden få fri leg uden at skulle holde dem under opsyn.

Med en skøn beliggenhed kun 500m fra Vesterhavet, er et strandbesøg helt oplagt. Den smukke sandstrand er en oplevelse i al slags vejr, og når det ikke er vejr til at dyppe fødderne i vandkanten, er de mægtige bølger, der leger i stormen, et fantastisk syn.

Rund aftenen af med en gåtur gennem landskabet med dem, I holder af, mens solen langsomt går ned i horisonten. Meget bedre bliver det ikke.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1596

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Haus in den Dünen. Das Haus bietet alles was man für einen Urlaub benötigt. Am besten hat uns die Terrasse und damit geschaffene Privatsphäre gefallen. Die Lage zum Strand und umliegende Orte ist traumhaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man für einen entspannten Urlaub in Dänemark benötigt. Wir haben den gesamten Aufenthalt nichts vermisst. Hier und da (Sonnenliegen oder Grill) könnte in neue Ausstattung investiert werden, da es etwas in die Jahre gekommen ist. Allerdings ist alles voll funktionsfähig!
Fazit: wir würden wieder kommen! Besonders mit Hund zu empfehlen, da die großzügig geschlossene Terrasse einfach super ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches kleines Ferienhaus mit vielen Annehmlichkeiten. Eine sehr schöne, geschützte Terasse. Gut geeignet für2 Erwachsene und 2-3 Kinder. Im 3. Schlafzimmer ist allerdings keine Möglichkeit, Kleidung unterzubringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2013 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...