Dejligt sommerhus med lukket solgård tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

P Chr Dahls Vej 32, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1655
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hyggeligt og meget velholdt sommerhus tæt på stranden. Huset har en pragtfuld lukket solgård. Ideelt til ferie med småbørn og/eller kæledyr. Huset har en charmerende indretning med bl.a. et ekstra opholdsrum med TV til f.eks. DVD eller spil.

Stor lukket solgård – perfekt til børnefamilien

Her er det perfekte sommerhus tæt på stranden til familien med småbørn og hund. Huset har en stor lukket solgård med komfortable havemøbler, grill og gode legeredskaber til de mindste. Der hører desuden en garage til dette veludstyrede feriehus.

Lyst og venligt sommerhus

Hyggelig, lys og indbydende indretning med loft til kip og vidunderligt lysindfald i alle rum. Det moderne køkken med alt i hvidevarer står i åben forbindelse med den store stue, som er indrettet med gedigne møbler i både spiseafdelingen og opholdsafsnittet, hvor der skal hygges foran den store brændeovn. Her findes både TV med parabol og radio med CD. Huset har 3 gode soverum. To med dobbeltsenge og et med 2 etagesenge + børneseng. Her er desuden et ekstra opholdsrum med TV, hvor der kan spilles computerspil og ses DVD. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruser og vaskemaskine.

Dejlig beliggenhed i Bjerregård

Fra hele huset har man udsigten til den storslåede natur i Bjerregaard, hvor der kun er få minutters gang til havet med den skønne badestrand.

Gode udflugtsmuligheder

Den moderne fiskerihavn i Hvide Sande er absolut et besøg værd med gode muligheder for lystfiskeri, kulinariske oplevelser og indkøb. Også det livlige Søndervig og den gamle købstad Ringkøbing er et besøg værd på ferien i dette velholdte sommerhus.

OBS: Katte er ikke tilladtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...