Skønt feriehus med sauna og spa, midt i storslået natur

4
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 312, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1669
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et velholdt feriehus til 8 personer med sauna og spa. Huset er velindrettet og med komfortable møbler. Fra stuen er der flot udsigt til den smukke natur bestående af hede og klitter. Huset byder på gode, afskærmede terrasser, en dejlig brændeovn og gratis internetforbindelse.

Wellnessafdeling med sauna og spa

Dette lyse og venlige feriehus er flot indrettet med loft til kip og lyse træbeklædte vægge. Det veludstyrede køkken står i åben forbindelse med den store og hyggelige stue, hvor brændeovnen skaber ægte sommerhushygge. Herfra kan I nyde udsigten over det smukke naturområde ved Arvidvej i Bjerregård. I stuen findes der både fladskærmsTV med parabol, DVD og CD-radio. Der er desuden gratis trådløst internet. Huset har tre gode soverum og en hems med plads til i alt 8 personer. To værelser er med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og hemsen med to madrasser. Den skønne wellnessafdeling, som er udstyret med 2-personers spa og stor sauna, har gulvvarme. Her findes både vaskemaskine og tørretumbler.

Ferie midt i den smukke vestjyske natur

Rundt om huset finder I flere hyggelige afskærmede og delvis lukkede terrasser med gode havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der både gyngestativ og sandkasse. Fra alle terrasser kan I nyde udsigten til det skønne landskab, som indbyder til en travetur med børn og hund. Huset ligger kun få minutters gang fra gode bademuligheder på Bjerregård strand og tæt på Ringkøbing Fjord. Indkøbsmuligheder finder I blot et par kilometer væk og ellers er det oplagt at lade udflugterne gå til Hvide Sande med alle butikkerne og det hyggelige havnemiljø.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...