Sommerhus med overdækket terrasse og gratis internet

4
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 78, Bjerregård - Søg på husnr. A1698
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtigt dejligt feriehus på god naturgrund med pragtfuld beliggenhed lige op til stort fredet hedeareal og kun et par minutters gang fra stranden. Huset har en fin afskærmet og delvist overdækket terrasse. Hyggelig stue med brændeovn og trådløst internet (gratis)

Det perfekte feriehus

for elskere af den storslåede natur med højt til himlen og udsigt til hede og klitter. På en ugenert naturgrund lige ud til fredet hedeareal ligger dette velholdte og velindrettede feriehus. Lyse og venlige rum med træbeklædning på vægge og lofter og trægulv giver det første indtryk når man træder ind i det praktiske køkken med alt i udstyr. Herfra er der adgang til den store og flot møblerede stue hvor brændeovnens flammer hygger om familien – eventuelt sammen med husets TV med parabol og radio.

Huset tilbyder også trådløst internet (gratis)

De 3 gode soverum (2 dobbeltsenge + 2 enkeltsenge) + barneseng samt en mindre alkove giver soveplads til 8 personer. Den store wellnessafdeling med spa og sauna indbyder til afslapning efter dagens oplevelser. Her findes også husets vaskemaskine.

Ude

Fra den store naturgrund, er der fri udsigt over klitter og hede og kun et par minutters gang til den skønne badestrand i Bjerregård. På husets velafskærmede terrasse kan man hygge sig med mad fra husets grill. Solen kan nydes i liggestolene. For børnene er der både gynger og sandkasse.

Udflugter

En tur i omegnen er oplagt i dette naturskønne område f. eks. en tur rundt om fjorden (ca.100 km) med alle de små og større hyggelige byer. Den levende fiskerby Hvide Sande, Søndervig med det livlige turistmiljø er også oplagte muligheder.

 

Læs mere om internet i sommerhus

Det siger vores gæster om sommerhuset A1698

D.
sagde , Danmark

Særdeles dejligt hus – velindrettet og rummeligt. Fantastisk beliggenhed – tæt på stranden og købmand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...