Sommerhus med overdækket terrasse og gratis internet

4
icon
icon
icon
icon
2838
Arvidvej 78, Bjerregård - Søg på husnr. A1698

Et rigtigt dejligt feriehus på god naturgrund med pragtfuld beliggenhed lige op til stort fredet hedeareal og kun et par minutters gang fra stranden. Huset har en fin afskærmet og delvist overdækket terrasse. Hyggelig stue med brændeovn og trådløst internet (gratis)

Det perfekte feriehus

for elskere af den storslåede natur med højt til himlen og udsigt til hede og klitter. På en ugenert naturgrund lige ud til fredet hedeareal ligger dette velholdte og velindrettede feriehus. Lyse og venlige rum med træbeklædning på vægge og lofter og trægulv giver det første indtryk når man træder ind i det praktiske køkken med alt i udstyr. Herfra er der adgang til den store og flot møblerede stue hvor brændeovnens flammer hygger om familien – eventuelt sammen med husets TV med parabol og radio.

Huset tilbyder også trådløst internet (gratis)

De 3 gode soverum (2 dobbeltsenge + 2 enkeltsenge) + barneseng samt en mindre alkove giver soveplads til 8 personer. Den store wellnessafdeling med spa og sauna indbyder til afslapning efter dagens oplevelser. Her findes også husets vaskemaskine.

Ude

Fra den store naturgrund, er der fri udsigt over klitter og hede og kun et par minutters gang til den skønne badestrand i Bjerregård. På husets velafskærmede terrasse kan man hygge sig med mad fra husets grill. Solen kan nydes i liggestolene. For børnene er der både gynger og sandkasse.

Udflugter

En tur i omegnen er oplagt i dette naturskønne område f. eks. en tur rundt om fjorden (ca.100 km) med alle de små og større hyggelige byer. Den levende fiskerby Hvide Sande, Søndervig med det livlige turistmiljø er også oplagte muligheder.

 

Læs mere om internet i sommerhusSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...