Velholdt sommerhus med spa og sauna i Bjerregård til 6 personer

4
icon
icon
icon
icon

P Chr Dahls Vej 22, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1757
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et virkeligt dejligt og velholdt feriehus med lys og venlig indretning, der blandt andet omfatter sauna og spabad*, finder I her på P Chr Dahls Vej 22. Sommerhuset er roligt beliggende på en naturgrund for enden af en lille stikvej. På den dejlige vestvendte terrasse, som er lukket og delvist afskærmet og overdækket, kan man nyde de lange sommeraftener, og der er kun 500 meter til havet. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Velholdt og åbent feriehus med spa og sauna

På P. Chr. Dahls Vej ligger dette pæne og meget velholdte sommerhus med plads til 6 personer. I vil hurtigt falde til i de lyse og åbne omgivelser, der skaber en behagelig atmosfære i hele feriehuset.

Der er gjort meget for, at I skal føle jer godt tilpas i feriehuset, og på det store badeværelse med gulvvarme gemmer der sig en ekstra overraskelse; her får I jeres helt egen lille wellnessoase med både sauna og spabad*, hvor I rigtig kan slappe af og nyde feriedagene.

Køkkenet er veludstyret og har køleskab med frostboks, opvaskemaskine og mikroovn. Der er også vaskemaskine i sommerhuset. Der er altså helt styr på hverdagens hjælpere, som gør jeres skønne ferie endnu mere ukomplicerede.

To gode terrasser og rolig, strandnær beliggenhed

På en lun morgen kan kaffen nydes på den afskærmede terrasse mod øst og op på dagen kan livet leves på den dejlige afskærmede og delvist overdækkede terrasse mod vest. Mod vest er terrassen også helt lukket. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Der er også tænkt på de mindste med gynger og sandkasse.

Sommerhusets beliggenhed er ikke kun rolig og naturskøn – I kommer også til at bo nær hjertet af Bjerregård med kun 500 meter til den brede sandstrand. Tag en dukkert i de blå bølger på en hed sommerdag, gå en tur langs vandet i efterårsblæsten, mens bølgerne danser i vinden, eller overvær de smukke solnedgange fra klittoppen. Her er altid noget nyt at opleve!

Den lokale købmand ligger knap 2 km væk, og her kan I hver dag hente nybagt brød til morgenbordet.

*Fra 2024 er der ikke længere spabad i feriehusetSoverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.339
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...