Velholdt sommerhus med god terrasse og praktisk anneks

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 266, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1903
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hyggeligt og velholdt sommerhus med en skøn terrasse, hvorfra der er adgang til et anneks. Huset er smagfuldt indrettet, og fremstår lyst og indbydende. Huset ligger tæt på Vesterhavet i et skønt sommerhusområde ca. 15 km syd for Hvide Sande.

Renoveret og velholdt

Et charmerende og velindrettet sommerhus i Bjerregård. Det er lyst og venligt indvendigt, det har et rengøringsvenligt trælaminatgulv i stuen, hvor der også er en energibesparende varmepumpe, som er et godt supplement til den flotte brændeovn.

Skøn terrasse

Terrassen er både stor og indbydende. Den er placeret omkring huset mod syd og mod øst, den er lukket, delvist afskærmet og mod syd er den også delvist overdækket. Mod sydvest er der endvidere monteret en glasafskærmning, som betyder, at man kan nyde udsigten mens man spiser.

Hyggeligt anneks

Dette sommerhus har et anneks, hvor det 3. soveværelse er placeret. Der er god plads, loft til kip og det ligger blot nogle få meter fra selve huset. Annekset er ideelt, hvis man ønsker lidt ekstra privatliv.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2012 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...