Velholdt sommerhus med god terrasse og praktisk anneks

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 266, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1903
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Arvidvej 266 ligger et hyggeligt og velholdt sommerhus med en skøn terrasse, hvorfra der er adgang til et anneks. Sommerhuset er smagfuldt indrettet, og fremstår lyst og indbydende. Desuden ligger feriehuset tæt på Vesterhavet i et skønt sommerhusområde ca. 15 kilometer syd for Hvide Sande. Og dét sommerhus har I mulighed for at holde jeres næste ferie i.

Renoveret og velholdt sommerhus med anneks

Sommerhuset i Bjerregård er charmerende og velindrettet. Det er lyst og venligt indvendigt, det har et flot trælaminatgulv i stuen, hvor der også er en energibesparende varmepumpe, som er et godt supplement til den flotte brændeovn.

Sommerhuset byder plads til 6 feriegæster, som kan fordele sig i de 3 gode værelser. Ét af værelserne finder I i det hyggelige anneks, mens  de 2 sidste værelser ligger i hovedhuset, hvor I også finder sommerhusets badeværelse med gulvvarme. I annekset er der god plads, loft til kip og det ligger blot nogle få meter fra selve sommerhuset. Annekset er ideelt, hvis I ønsker lidt ekstra privatliv.

I sommerhuset er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler samt ladestik til el-bil.

Skøn terrasse

Feriehusets terrasse er både stor og indbydende. Den er placeret omkring sommerhuset mod syd og mod øst, den er lukket og delvist afskærmet. Endeligt er den mod syd også delvist overdækket, så I kan sidde i ly for en lille regnbyge. Mod sydvest er der endvidere monteret en glasafskærmning, som betyder, at I kan nyde udsigten, mens man spiser og samtidig sidder i læ for vinden.

Til familiens yngste er der både sandkasse og gyngestativ på den fine naturgrund.

Ferie ved vandet

Sommerhuset ligger på den sydligste del af landtangen Holmsland Klit, som har Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Derfor har I ikke langt til vandet, hvad enten I er til det brusende hav eller til den mere rolige fjord.

Sommerhuset ligger blot 450 meter fra den kiloemterlange sandstrand ved Vesterhavet, hvor hele familien kan få dagen til at gå på en varm sommerdag. Vandet er dog også klart et besøg vejr resten af året, fx. på en blæsende efterårsdag, hvor vandet er fyldt med store, fascinerende bølger.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1903

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir (2Personen) fühlen uns in diesem Haus sehr wohl. Es ist alles da was man braucht. Sonst würden wir nicht immer wiederkommen. Wir können das Haus für jeden weiter empfehlen. Super für Familien.

DE
D.
sagde , Deutschland

helles, modernes und gut eingerichtetes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Vor allem die große Terrasse hat uns gut gefallen. Die Einrichtung war gut und zweckmäßig. Alles war hell und sauber. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2012 / 1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...