Hyggeligt sommerhus tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Arvidvej 41, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1974
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette hyggelige sommerhus ligger kun få minutters gang fra Vesterhavet i Bjerregård, og direkte ved den yderste klit. Her er en skøn terrasse, som er delvist overdækket og udstyret med havemøbler og grill.

Hyggeligt sommerhus med skøn udsigt over klitlandskabet

Tag væk fra hverdagen og lad batterierne op i dette hyggelige sommerhus, som har den perfekte beliggenhed for naturelskeren, og for dig som bare søger fred og ro. Huset ligger lige op til den yderste klit, og til fods med den lille sti, gennem klitten, til stranden er der kun et par minutters gang.

Her er alt den komfort du behøver

Med husets internetforbindelse kan du holde forbindelsen til dem derhjemme, samtidig med at du kan slappe af foran brændeovnen og nyde udsigten til klitterne. De 2 soveværelser er udstyret med gode boksmadrasser, så du kan få en god nattesøvn. I køkkenet tager opvaskemaskinen slæbet og giver dig mere tid sammen med familien eller vennerne.

Tag cyklen efter rundstykkerne

Har du ikke selv en cykel med kan den leje en i området. Tag naturstien de 2 kilometer til købmanden i Bjerregård. Her er åbent året rundt, og her kan du hver dag købe friske rundstykker til morgenmaden. Er du frisk på en længere tur, kan du tage naturstien hele vejen til Hvide Sande, – en levende havneby som altid er et besøg værd.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Byggeår:1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...