Hyggeligt sommerhus i Bjerregård kun 450 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Arvidvej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1021
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Arvidvej 13 i det eftertragtede ferieområde Bjerregård ligger dette klassiske feriehus med carport på en stor naturgrund, der skaber afstand til naboerne. Sommerhuset har 2 dejlige terrasser, hvorfra I kan nyde udsigten over klitlandskabet, mens børnene leger på det store græsareal eller svinger sig i gyngen. Det brusende Vesterhav ligger kun 450 meter væk!

Stort bryggers og funktionelt køkken-alrum med spisekrog

Det første, der møder jer i sommerhuset, er et stort dejligt bryggers, hvor der er god plads til opbevaring af fodtøj og overtøj. Bryggerset er udstyret med et stort og praktisk skabsarrangement med bordplade, og her finder I også feriehusets mikroovn.

Fra bryggerset er der indgang til det funktionelle køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Mens maden tilberedes på det smarte induktionskomfur, har kokken fint overblik over stuen, hvor børnene kan hygge sig med spil ved spisebordet, hvis de ikke leger på den store klitgrund omkring sommerhuset. Efter måltiderne klarer opvaskemaskinen arbejdet, så I kan bruge tiden på at slappe af.

Stue med brændeovn og varmepumpe – bad med gulvvarme

I både køkken og stue er der lofter til kip og synlige bjælker, der sammen med brændeovnen sætter hyggen i højsædet. Sæt dig godt til rette med en bog i den rummelige hjørnesofa, eller fyld dine sanser med brændeovnens hyggelige knitren og den smukke udsigt af den unikke natur uden for panoramavinduerne ud til terrassen. Det er også i stuen, at I finder den praktiske varmepumpe, der året rundt bidrager til en behagelig temperatur i sommerhuset. Husets badeværelse er udstyret med både el-radiator og gulvvarme, så det er ingen sag at holde varmen her.

To dejlige terrasser og kun 450 meter til stranden

Til sommerhuset hører 2 dejlige terrasser. I kan starte med morgenkaffen på den østvendte terrasse, der også ligger i læ for vestenvinden. Den største del af dagen vil I kunne nyde solen på terrassen mod syd, der er delvist overdækket og afskærmet. Fra begge terrasser kan I nyde udsigten af den smukke natur, hvis I ikke vælger den korte gåtur til stranden, hvor alle sanser fyldes af det enestående og til tider brusende og andre gange mere stille Vesterhav.

Den brede sandstrand ligger kun 450 meter fra ferieadressen, og der er altid noget nyt at opleve i den storslåede natur – en gåtur i den salte havluft er uden tvivl ren balsam for sjælen.

Bjerregård – et populært ferieområde på Holmsland Klit

Bjerregård er et af de mest populære feriesteder på Holmsland Klit. Der er rig mulighed for vandre- og cykelture, og de daglige indkøb kan klares hos den lokale købmand og fiskehandler. Skulle I have lyst til et større udvalg af indkøbs- og spisesteder, kan I på under 15 minutters kørsel nå Nr. Nebel mod syd og den hyggelige fiskerby Hvide Sande mod nord.

Det siger vores gæster om sommerhuset AA1021

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Holzhaus, liebevoll familiär eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren so zufrieden, dass wir das Haus spontan auch für 1 Woche im nächsten Jahr gebucht haben.

DE
D.
sagde , Deutschland

das Haus hat eine wunderbare persönliche Atmosphäre und alles, was der Mensch braucht. Überall ist spürbar: die Eigentümer*innen lieben es und kümmern sich.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:90 / 2.500
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...