Strandnært sommerhus med spa, sauna og udestue

4
icon
icon
icon
icon

Rebekkavej 9, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1080
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker du at slappe af i moderne omgivelser tæt på havet, så er feriehuset på Rebekkavej 9 det helt rigtige. Sommerhuset er renoveret i 2020, og der er tænkt på alt fra wellness til de voksne, leg til børnene, lukket terrasse til hunden til den hyggelige udestue med skøn udsigt til naturgrunden.

Moderne køkken – lys og stilren indretning

Straks I træder ind i køkkenet bemærker I den lyse og dejlige stemning, der præger hele huset. I køkkenet finder I alle moderne faciliteter som opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur, der gør det nemt at tilberede dagens måltider.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med den dejlige stue, hvor møblerne i farve og stil er fint afstemt til hinanden, til det lyse gulv og de lyse trævægge og -lofter. Sæt dig med en god bog foran den knitrende brændeovn, slæng dig i sofaen til en god film – eller måske du hellere vil nyde den fantastiske udsigt fra den hyggelige udestue med panoramavinduer. Her er god plads, og det er nemt at finde en hyggelig krog for alle. I stuen finder I også den energibesparende varmepumpe.

400 meter til havet – naturgrund med gynger og sandkasse

På naturgrunden, der bare ligger 400 meter fra det brusende Vesterhav, er der også tænkt på børnene. Hvis de ikke boltrer sig på stranden, kan de snuppe sig en gyngetur eller lege i sandkassen, mens de voksne indenfor synsvidde hygger på terrassen. Skulle der efter dagens strabadser være top på vasketøjskurven, klares vasketøjet nemt, da der i sommerhuset findes både vaskemaskine og tumbler.

Gæstetoilet og bad med sauna og spa

I sommerhuset findes der et praktisk gæstetoilet, der kan afbøde mulig kø, hvis andre hygger i spa eller sauna i det store badeværelse med gulvvarme – en perfekt afslutning på en dejlig dag, inden I går til ro for natten i feriehusets 3 soveværelser.

Området Bjerregård – mellem hav og fjord

Sommerhusområdet i Bjerregård er et af de mest populære steder at holde ferie året rundt. En unik beliggenhed mellem det enestående Vesterhav og den mere rolige Ringkøbing Fjord sætter scenen for kontrastfulde indtryk af den dejlige danske natur.
Området ligger centralt for mange fritidsaktiviteter for både børn og voksne; vandsportsaktiviteter, fiskeri, Tipperne Fuglereservat, ridecenter i Haurvig, badeland og meget, meget mere. Der er heller ikke langt til den hyggelige by Hvide Sande med et rigt forretnings- og caféliv.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset AA1080

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Ruhige Lage, da Endgrundstück einer Sackgasse. Gut ausgestattet mit allem, was man braucht. Komplett eingezäunte Terrasse, ideal für Urlaub mit Hunden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super tolles Haus,ruhig gelegen in einer Sackgasse,sehr schöne Aussicht

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügiges Ferienhaus, welches keine Wünsche offen lässt. Küche super und großzügig eingerichtet, Bad und Dusche topp. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.724
Renoveret / Byggeår:2020 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...