Dejligt aktivitetshus med poolbillard og el-ladestik

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: AA1185
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Går I med drømmen om et lækkert sommerhus ved Vesterhavet? Så er dette lækre sommerhus på Arvidvej 24 et godt bud på jeres næste feriedomicil. Sommerhuset har med sine 120 m2 rigeligt plads til hele familien. Det er bygget i 2022 og er beliggende i et roligt område med det skønne hede landskab lige uden for døren. En af Danmarks smukkeste sandstrande er beliggende kun 700 m fra feriehuset og nåes hurtigt. Ved sommerhuset er det muligt at oplade jeres el-bil ved hjælp af et el-ladestik.

Energibesparende varmepumpe og sauna samt aktivitetsrum

Det rummelige og moderne køkken ligger i åben forbindelse til den lyse stue. Køkkenet har opvaskemaskine, køleskab med lille skabsfryser (75 L) samt induktionskomfur. Her kan familien samles og i fællesskab tilberede aftenens menu.

I stuen er der stort fladskærms-tv, radio samt en bluetooth-enhed, hvorfra I kan afspille musik fra jeres egen playliste. Gulvene er pæne trælaminatgulve og meget behagelige at gå på.

I stuen finder I sommerhusets brændeovn samt den energibesparende varmepumpe. Så tænd op i brændeovnen og sæt jer med et glas vin til lyden af ildens knitren og mærk varme sprede sig i rummet. Eller hvad med at byde hinanden på et spil billard, dart eller bordtennis? Lav en feriekonkurrence og kår årets vinder i det fede aktivitetsrum.

Lækkert badeværelse med sauna og gulvvarme

Feriehusets tre soveværelser er med lækre trælaminatgulve, og i to af værelserne er der dobbeltsenge (160 x 200).

Badeværelset er med skøn gulvvarme, rigtigt dejligt til de lidt koldere morgener, når de bare fødder træder derind. I det lyse og lækre badeværelse er også feriehusets sauna, så tænd op i den og smut ind og få kroppen gennem varmet efter en dejlig gåtur i de smukke omgivelser. Ren balsam for krop og sjæl med lidt selvforkælelse!

Skøn beliggenhed – tæt på Vesterhavet og fjorden

Nyd jeres ferie på den skønne, overdækkede terrasse, som er afskærmet for vinden. Her kan hele familien samles i de lækre havemøbler. Smid jer i solvognene og tag en slapper eller læs en god bog. I kan også få en forfriskende skyller under sommerhusets udebruser efter en dejlig varm dag på stranden (virker fra april – oktober).

Til sommerhuset hører også en gasgrill, hvilket gør det hurtigt og nemt at tilberede dagens aftensmad. Måske I selv har fanget dagens fisk?

Tag jeres cykler med og nyd den skønne vestjyske natur, som ligger lige uden for jeres hoveddør. Naturcykelstien fører jer gennem heden og tæt forbi klitterne. En meget smuk tur, som bare skal opleves.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.230
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...