Dejligt feriehus med flere gode terasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 5, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3168
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Dejligt feriehus med fin beliggenhed på en stor naturgrund i gåafstand fra stranden. Feriehuset er omgivet af terrasser, og her finder du altid en god lækrog, så du kan sidde ude og nyde den friske luft eller samle familien til grillhygge.

Det hyggelige feriehus indbyder til afslapning og familietid

Feriehuset er velholdt og indrettet med et personligt præg, så du kan føle dig som hjemme.

I midten af feriehuset har du et skønt fællesrum med en hyggelige stue og spiseafdeling samt et åbent, veludstyret køkken, hvor der kan laves mad i fællesskab.

I annekset har du et soverum, der er helt perfekt til teenagere, der gerne vil have lidt plads for sig selv.

Nyd solskinsdagene og grillaftenerne på de gode terrasser

Omkring feriehuset har du flere gode terrasser, og på den måde har du rig mulighed for at sidde ude og nyde ferien.

Find en god krog med læ, hvor du kan læse en spændende bog, eller smid dig i liggestolen og nyd solens varme. Om aftenen kan du tænde op i grillen og nyde maden i det fri. Hertil er der den overdækkede terrasse især god.

Tæt på feriehuset har du Vesterhavet og stranden, der er et besøg værd hele året rundt. Om sommeren kan du nyde de lange sommerdage med badeture og drageflyvning, og om vinteren er stranden perfekt til en frisk gåtur langs vandet. Og efterfølgende kan du hoppe i den varme sauna eller nyde brændeovnens varme.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2008 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredband, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...