Hyggeligt og velbeliggende sommerhus til 5 personer

3
icon
icon
icon
Sommervej 12, Skodbjerge - Søg på husnr. C3193

Et hyggeligt sommerhus til 5 personer, med skøn beliggenhed på en stor naturgrund, kun få minutters gang fra Vesterhavet. Dejlige terrasser og masser af lækrog rundt om huset. Med gratis hurtig trådløs internet.

Pragtfuld beliggenhed

Søger du et afbræk fra hverdagen, og kunne du tænke dig et sommerhus, som har en skøn og rolig beliggenhed i Skodbjerges smukke natur? Så er dette hyggelige sommerhus det helt rigtige for dig. Her får du et perfekt udgangspunkt for lange spadsereture på heden og stranden. I Skodbjerge er der langt mellem sommerhusene, masser af frisk luft og højt til himlen.

Plads til 5 personer

Tænd op i brændeovnen og mærk hvordan hyggen breder sig. Sommerhuset er indrettet i traditionel og personlig stil og har god plads til op til 5 personer i den hyggelige stue. Her er flere gode hyggekroge, perfekte til at slappe af med en god krimi, eller måske et spil kort med de andre. U-køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så alle kan være med, – også når der laves mad. Spisebordet står foran et stort vinduesparti, så du herfra kan nyde den smukke udsigt til hede og klitter.

Nyd det gode liv på terrassen

Lad batterierne op på en af sommerhusets dejlige afskærmede terrasser, – en er delvist overdækket. Du kan som regel altid finde en dejlig læfyldt plet hvor du kan nyde den friske luft. Efter en god dag på stranden, kan du nyde en god bøf fra grillen, og slappe af til lyden af Vesterhavets brusen, imens solen langsomt går ned.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 3.300
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...