Hyggeligt og velholdt sommerhus med skøn terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 10, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3205
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og velholdt sommerhus beliggende i kuperet område på en lille stikvej uden gennemkørende trafik. Huset har en skøn morgenterrasse mod øst og en delvist overdækket og afskærmet terrasse mod vest.

Hyggeligt og velholdt

Dette dejlige sommerhus ligger på en uforstyrret grund i Skodbjerge. Sommerhuset er meget velholdt og meget hyggeligt indrettet. Her er plads til 5 personer i de 3 soveværelser. 2 soveværelser er indrettet med dobbeltsenge, skabe og gulvtæpper. Børneværelset er indrettet med 1 enkeltseng, gulvtæppe og skab. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkken med alt hvad man behøver af hårde hvidevarer og øvrig køkkenudstyr. Herfra adgang til en hyggelig stue, hvor der er åbent til kip, hvilket giver et lyst og indbydende rum. Stuen er indrettet med komfortable og nydelige møbler, trægulv, brændeovn og fladskærm. Her er desuden gratis trådløst internet.

Dejlig terrasse

Start dagen med morgenkaffe på den fine østvendte terrasse, hvor der næsten altid er læ for vinden. Hyggelige eftermiddage og gode grillaftener nydes på den vestvendte terrasse, som er afskærmet og delvist overdækket. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Skønne Skodbjerge

Dette fine sommerhus er beliggende i et af vore allerskønneste områder. I Skodbjerge er der kuperet landskab og store skønne hedearealer. Her er højt til himlen og masser af frisk luft. Skodbjerge ligger ca. 10 km syd for Hvide Sande, en rigtig hyggelig fiskerby, med levende havnemiljø og et godt forretningsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3205

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Ikke stort men velindrettet og veludstyret. Dejligt med de to terrasser. Dejligt lyst.

D.
sagde , Ribe

Rigtig fint hus, god udnyttelse af pladsen som får huset til at virke større. Meget veludstyret hus med bl.a. godt internet, gode møbler og havemøbler. Vi kommer gerne igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.000
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...