Roligt beliggende sommerhus med fin lukket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 10, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3205
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde ferie i et dejligt og velholdt sommerhus beliggende i kuperet område på en lille stikvej uden gennemkørende trafik. Sommerhuset har en skøn morgenterrasse mod øst og en delvist overdækket og afskærmet terrasse mod vest.

Velplejet og hyggeligt sommerhus – hund velkommen

Dette dejlige sommerhus ligger på en uforstyrret grund i Skodbjerge. Her byder de solskinsgule facader jer velkommen indenfor i det lille hyggelige feriehus. Sommerhuset på Skodbjergevej 10 er meget velholdt og kan danne rammerne om en skøn ferie på vestkysten – her er 5 gæster og 2 kæledyr velkommen.

Vågn op i ét af feriehusets 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med komfortable senge og gulvtæpper – 2 soveværelser er indrettet med dobbeltsenge, mens det sidste har en enkeltseng.  Et enkelt badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler. I vinkelkøkkenet har I alt, hvad man behøver af hvidevarer og øvrigt køkkenudstyr. Herfra er der åbnet op indtil den rummelige stue med loft til kip, hvilket skaber et lyst og indbydende rum. Her har den knitrende brændeovn en central placering og skaber en hyggelig stemning – især på de køligere afener, hvor I er samlet omkring et brætspil eller en god film. De lune sommeraftener kan I derimod tilbringe på den vestlige terrasse, som kan tilgås fra stuen.

Lukkede terrasser og fri leg

Her får I to træterrasser, der begge er lukket, hvilket er helt fantastisk, da det giver mulighed for at lade småbørn og hunde bevæge sig frit. Start dagen med morgenkaffe på den fine østvendte terrasse, hvor der næsten altid er læ for vinden. Hyggelige eftermiddage og gode grillaftener nydes på den vestvendte terrasse, som er afskærmet og delvist overdækket.

Skønne og rolige Skodbjerge

Dette fine sommerhus er beliggende i et af vore allerskønneste områder. I Skodbjerge er der kuperet landskab og store skønne hedearealer. Her er højt til himlen og masser af frisk luft. Herfra har I ikke langt til Vesterhavet, der er små 500 meter væk. Skodbjerge ligger cirka 10 kilometer syd for Hvide Sande – en rigtig hyggelig fiskerby med levende havnemiljø og et godt forretningsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3205

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches kleines Haus in wunderbarer Lage. Nicht das neueste, aber mit allem ausgestattet, was man braucht. Gute Betten, praktisch für Hundebesitzer mit 2 geschlossenen Terrassen. Sehr gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine schöne Lage, mit den beiden geschlossenen Terrassen ist es super geeignet für Familien mit kleinen Kindern und Hunden.
Trotzdem hier Hunde gestattet sind ist es nicht sichtbar, dass im Haus Hunde erlaubt sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr geschmackvoll, gemütlich und hell eingerichtet. Alles was man für einen erholsamen Urlaub benötigt, ist vorhanden. Ich bin mit 2 Hunden angereist & auch für sie war genügend Platz. 😮 )

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.000
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...