Hyggeligt og velholdt sommerhus med skøn terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Skodbjergevej 10, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3205
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og velholdt sommerhus beliggende i kuperet område på en lille stikvej uden gennemkørende trafik. Huset har en skøn morgenterrasse mod øst og en delvist overdækket og afskærmet terrasse mod vest.

Hyggeligt og velholdt

Dette dejlige sommerhus ligger på en uforstyrret grund i Skodbjerge. Sommerhuset er meget velholdt og meget hyggeligt indrettet. Her er plads til 5 personer i de 3 soveværelser. 2 soveværelser er indrettet med dobbeltsenge, skabe og gulvtæpper. Børneværelset er indrettet med 1 enkeltseng, gulvtæppe og skab. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkken med alt hvad man behøver af hårde hvidevarer og øvrig køkkenudstyr. Herfra adgang til en hyggelig stue, hvor der er åbent til kip, hvilket giver et lyst og indbydende rum. Stuen er indrettet med komfortable og nydelige møbler, trægulv, brændeovn og fladskærm. Her er desuden gratis trådløst internet.

Dejlig terrasse

Start dagen med morgenkaffe på den fine østvendte terrasse, hvor der næsten altid er læ for vinden. Hyggelige eftermiddage og gode grillaftener nydes på den vestvendte terrasse, som er afskærmet og delvist overdækket. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Skønne Skodbjerge

Dette fine sommerhus er beliggende i et af vore allerskønneste områder. I Skodbjerge er der kuperet landskab og store skønne hedearealer. Her er højt til himlen og masser af frisk luft. Skodbjerge ligger ca. 10 km syd for Hvide Sande, en rigtig hyggelig fiskerby, med levende havnemiljø og et godt forretningsliv.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3205

D.
sagde , Esbjerg

Feriehuset var rigtig godt indrettet og det virkede rummeligt på trods af de få kvadratmeter. 2 dejlig store indhegnede terrasser, som var perfekte i forhold til hund. En væg til væg seng, som var en perfekt soveplads til børnene. Køkkenet var veludstyret. Et dejligt hus, som vi gerne besøger igen. Vi var 3 voksne, 2 mindre børn og en lille hund.Omgivelserne var perfekte. Vi nød alle den skønne og næsten uberørte natur og gik lange ture i området, som bød på stilhed og en fryd for øjet i form af blomster og det smukke klitlandskab.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.000
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...