Dejligt feriehus med rolig beliggenhed tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Skodbovej 105, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3208
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette lyse og hyggelige feriehus med plads til den store familie finder I på Skodbovej 105 i Skodbjerge. Feriehuset til 8 personer har både spabad og sauna, så du rigtig kan slappe af efter en frisk gåtur ved stranden kort derfra. Omkring feriehuset er der flere gode terrasser, så du kan nyde solen og grille med familien.

Hold en dejlig familieferie i dette hyggelige feriehus

Feriehuset er lyst og venligt indrettet, så du straks føler dig velkommen og hjemme. Der er lavet en rigtig god og praktisk rumfordeling med blandt andet to badeværelser, så der er plads til hele familien. I feriehuset er der både vaskemaskine og tørretumbler.

I det flotte, åbne køkken kan du kredse om madlavningen eller invitere børnene til at deltage og lave familiens livretter. I den store stue kan du slappe af foran brændeovnen. Og da der kan lukkes af fra stuen ind til spiseafdelingen og køkkenet, er der mulighed for at lade børnene hygge sig med en film streamet via. Chromecasten i sommerhuset, mens de voksne nyder et glas rødvin ved middagsbordet.

Sommerhusets 8 sovepladser er fordelt på 4 gode værelser, hvoraf der er 3 dobbeltsenge. På det sidste værelse er der en køjeseng, og der er desuden en hems i sommerhuset.

Lad børnene lege på stranden, mens du nyder den friske luft og bølgernes brusen

Vesterhavet er ikke længere end en gåtur fra sommerhuset, og her er det oplagt at tilbringe en del af ferien. Få ro i sindet med en lang gåtur langs vandet, byg store sandslotte, eller lær børnene at flyve med drage. Kun fantasien sætter grænser.

Og efter en forfriskende tur ved stranden findes der ikke noget hyggeligere end at komme tilbage til feriehuset og blive varmet godt igennem foran brændeovnen eller i saunaen og spabadet.

Nyd beliggenheden fra de gode terrasser

På terrasserne omkring feriehuset vil du næsten altid kunne finde et læfyldt sted at sidde og nyde omgivelserne og en god bog. Og når vejret tillader det, kan du tænde op i grillen og samle familien.

Til familiens yngste er der både sandkasse og gynge på den 2300 m2 store naturgrund.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2 stik).

Det siger vores gæster om sommerhuset C3208

DE
D.
sagde , Deutschland

Rustikales aber gemütliches Haus mit großzügigem Wohnbereich.
Ideal für 2 Familien.
Teilmodernisiert.
In einer tollen Dünenlandschaft, kurze Distanz zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei dem Ferienhaus handelt es sich um ein gut ausgestattetes Ferienhaus, in dem sich der Urlaub gut verbringen lässt. Für Kinder besteht die Möglichkeit des Spielens in der hauseigenen Sandkiste bzw. die Nutzung einer Schaukel. Durch die durchgehende Umbauung der zwei Terrassen, besteht zudem der Sicherheitsfaktor. Wünschenswert wäre noch eine Sonnenschutzmöglichkeit über einer der Terassen (Sonnensegel oder großer Schirm, gerade mit Kindern).
In zwei der Zimmer besteht die Möglichkeit ein Kinderreisebett mit reinzustellen. Alle weiteren Zimmer bieten hierfür nicht genug Platz.
Alles in Allem würden wir uns jedoch wieder für dieses Haus entscheidenSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...