Totalrenoveret feriehus med spa, sauna og helt fantastisk udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Havvej 23, Skodbjerge - Søg på husnr. C3209

Totalrenoveret i 2018, kun 300 meter til havet og med helt fantastisk udsigt. Dette lækre feriehus på Havvej 23 har hele feriepakken og mere til. Indvendigt får I et helt nyrenoveret hus fra ende til anden, endda med jeres helt egen wellnessafdeling med sauna og spabad!

Nyd ferien og slap af i jeres helt egen wellnessoase

Det charmerende stråtagshus i Skodbjerge er over vinteren 2017 blevet renoveret totalt fra gulv til loft. Indretningen er både stilfuld og balanceret, og de indbydende omgivelser sætter rammerne for en luksuriøs og afslappende ferie.

De wellnessglade feriegæster vil befinde sig ekstra godt her. På det største af husets to badeværelser finder I nemlig jeres helt egen wellnessafdeling med spabad og sauna, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden. Her bliver hverdagens stress og jag hurtigt glemt.

Det rummelige hus er indrettet til 7 personer med 4 fine soveværelser, og der er god plads til hele familien. Ligeledes er huset dejlig praktisk indrettet med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så I kan sende de huslige pligter videre og nyde ferien i fulde drag.

Helt unik beliggenhed midt i det smukke klitlandskab

Det firestjernede feriehus lever i den grad op til sin vurdering, og den fantastiske beliggenhed bidrager helt sikkert hertil. Som et ægte glansbillede ligger det stråtækte hus lige midt i det vidde klitlandskab op til et fredet naturområde. Her er smuk udsigt hele året rundt – som både kan nydes fra stuen eller på terrassen.

Huset har flere lækre, i 2018 nyanlagte terrasser, hvor I kan sidde ude i det gode vejr, og især gården mod sydøst er fantastisk først på dagen. Med god afskærmning mod øst af klitten og mod vest af huset kan I til hver en tid nyde den friske luft og de flotte omgivelser i god læ her.

Sidst, men ikke mindst, er det kun en 300 meter lang spadseretur, der skiller jer fra den skønne strand. Tag hele familien med på en udflugt til det brusende Vesterhav, der året rundt byder på nye, spændende oplevelser!

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2018 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 17 kilometer)
  • Blåbjerg Klitplantage (ca. 18 kilometer)
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 20 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 42 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...