Hyggeligt feriehus tæt på stranden – 2 hunde tilladt

3
icon
icon
icon

Sommervej 4, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3216
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Skodbjerge finder du dette dejlige feriehus i to plan. Sommerhuset på Sommervej 4 er oprindeligt fra 1964, men indretningen fremstår pænt og velholdt både inde og ude. Feriehuset ligger på god beliggenhed på kuperet klitgrund tæt ved stranden. Et perfekt rejsemål, når hunden skal med på ferie. I kan medbringe 2 hunde.

Hyggelig indretning med plads til afslapning og 2 hunde

På førstesalen finder I to værelser, som begge er med dobbeltsenge. Fra værelserne er der er en dejlig udsigt til det smukke landskab udenfor sommerhuset. Begge værelser er beklædt med trævægge og -lofter, som går til kip. Kombinationen af træ og den flotte udsigt skaber en god atmosfære og en rigtig hyggelig feriestemning i indretningen.

Udover hovedbadeværelset har sommerhuset et ekstra badrum uden toilet. Det er også her, I finder feriehusets sauna, som er perfekt efter en måske kold og blæsende dag ved Vesterhavet. Udenfor finder I en dejlig, delvist afskærmet terrasse. Her er der desuden et gyngestativ til familiens yngste.

Feriehuset tæt ved stranden

Området omkring Skodbjerge er kendt for sin smukke natur. Her er desuden ikke langt til det brusende Vesterhav eller Ringkøbing Fjord. Skodbjerge er derfor det perfekte ferieområde for dig, der gerne vil have afslapning, ro og fred, og som sætter pris på at være omgivet af smuk natur.

Skal familiens hund med på ferien, så er området ved Skodbjerge et sandt paradis. Den vil elske den friske luft, de åbne vidder og stranden. Dette sommerhus giver jer mulighed for at medbringe op til to hunde. Helt gratis naturligvis.

Til længere udflugter kan det anbefales at besøge havnebyen Hvide Sande eller fuglereservatet Tipperne.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3216

D.
sagde , Danmark

Huset er dejligt placeret i et roligt område med natur, tæt på vandet og med gode muligheder for gåture, cykling og badning. Gode terrasser med havemøbler, liggestole og flot udsigt. Hyggelig stue og køkken med masser af lysindfald. Et godt børneværelse med forskudte køjesenge var meget populært. Vi – en familie på fem – havde en dejlig uge!

D.
sagde , Glostrup

Sommerhuset er på Sommervej 4 er en perle i både godt og dårligt vejr. Udsigten er vidunderlig og det kan man nyde både fra terrassen og de skønne lænestole i stuen. Huset har charme og er personligt indrettet og man føler sig virkelig hjemme.
Som et særligt plus kan man nævne bakken luge bag huset, hvor man kan sidde ved bord/bænke og nyde udsigten over både hav og fjord og ikke mindst solnedgangen.
Jeg ville drømme om at eje sådan et sommerhus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...