Dejligt sommerhus på Havvej med udsigt til fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Havvej 18, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3217
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset “Havgaarden” ligger på Havvej 18 i Skodbjerge. Feriehuset er velholdt og ligger højt i landskabet på en dejlig klitgrund. Fra grunden er der en utrolig smuk udsigt til fjord og klitlandskabet. Et godt valg for dig, der gerne vil bo tæt på vandet i smuk natur og med plads til hund. Sommerhuset byder plads til 5 feriegæster.

Sommerhus på Havvej med udsigt til fjorden

Slapper du af, når du er omgivet af smuk natur og vand, der glimter i solens stråler? Så er dette sommerhus med garanti noget for dig. Takket være en høj beliggenhed i landskabet får du en helt fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og det smukke klitlandskab. Udsigten kan kan både nydes fra terrassen eller fra sommerhusets stue. Så uanset vejr og vind kan du opleve naturens kræfter på helt tæt hold.

Hjemlig hygge

Sommerhuset er velholdt og hjemligt indrettet. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med stue og spisepladsen. I forbindelse med feriehusets badeværelse finder du en dejlig sauna, som er ideel at bruge, når du og familien har været ude i den friske luft og bare trænger til at slappe af og få varmen tilbage kroppen. Sommerhuset er indrettet med 3 værelser, hvoraf de to er med dobbeltsenge og det sidste med en enkelt seng.

Smuk, uspoleret natur

Sommerhuset ligger i Skodbjerge, som er kendt for sin smukke, uspolerede natur. Området er ideelt til lange gå- eller cykelture, hvor du kan opleve naturen, fulge- og dyrelivet på allertætteste hold. I nærområdet finder du havnebyen Hvide Sande og den hyggelige badeby Søndervig, som begge er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3217

DE
D.
sagde , Deutschland

Sein Herz zu verlieren ist die beste Art zu entdecken das man eins hat.Wir haben es bei diesem Haus gemerkt. Mehr möchte ich nicht sagen,sonst werden wir dieses Haus nie wieder bekommen,da dann immer ausgebucht.
Vi kan kun sie tak.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Haus für bis zu fünf Personen, mit einem herrlichen Ausblick zum Fjord, über die Heidedünenlandschaft, sowie Richtung Nordsee zu den hohen Dünen. Von der gemütlichen Bank auf der Hausdüne sieht man das Meer zwischen den Dünen blitzen.
Die komplett eingezäunte Terrasse eignet sich super für einen Hund oder kleine Kinder.
Parken kann man direkt unterhalb des etwas erhöht liegenden Hauses, zu dem ein paar Treppen nach oben führen.

DE
D.
sagde , Flensburg

Das Ferienhaus war für optimal. Es war sehr gemütlich und die Lage war einfach super. Immer sehr gut geschlafen. Die Sauna mit Fenster hatten wir noch nie. Eine sehr gute Idee. Leider ist das Haus Sylvester nicht frei.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...