Arkitekttegnet feriehus med spa og udsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Skodbovej 18, Skodbjerge

- Sommerhusnr.: C3288
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Beliggende roligt og lidt for sig selv finder I dette flotte arkitekttegnet feriehus. Her er kræset for detaljer, og den smukke udsigt er noget helt særligt! Ideelt til familie og venner – og hunden er også velkommen. Udenfor inviteres I til skønne grillaftener eller afslapning i udespaen og -saunaen.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel (type 2 stik).

Fantastisk udsigt og god plads til kvalitetstid og afslapning

Overalt i luksussommerhuset vil I opleve en moderne og lys indretning, og I vil hurtigt føle jer godt tilpas – her er kræset for detaljerne. Samlingspunktet bliver uden tvivl alrummet, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét rum, der indbyder til mange hyggelige feriestunder for hele ferieflokken. Her kan I sammen kokkerere, spille brætspil og nyde den smukke udsigt med gaspejsen i baggrunden.

På et af feriehusets 4 værelser, kan I få samlet ny energi til de kommende feriedage. 2 værelser er indrettet med to enkeltsenge og to med dobbeltsenge. Som noget særligt, kan I også nyde gaspejsen fra værelset ved siden af stuen.

Når I står op næste morgen, er der hverken kø foran badeværelset eller kolde tæer på programmet. Her er nemlig 2 fine badeværelser, hvoraf det ene er med badekar. Med gulvvarmen i hele sommerhuset, får I ingen kolde tæer. Vaskemaskine og tørretumbler har feriehuset også, så I kan opfriske håndklæderne i løbet af ferien.

Stor, delvist overdækket terrasse med udespa og sauna

Udendørs har feriehuset bestemt også noget at byde på! En stor og delvist overdækket fliseterrasse omkredser feriehuset, så I altid kan finde en god plads i solen. Skulle I få brug for en pause fra solen, kan I nyde frokosten under terrassens overdækkende del – måske maden skal tilberedes på gasgrillen?

Efter en dejlig middag med lækker grillmad, god vin og dejligt selskab, kan I afslutte aftenen helt nede i gear i udespaen eller -saunaen. Mærk varmen og roen, der er ved at sidde her og nyde naturen.

Prøv kræfter med vandsport og oplev hyggelige Hvide Sande

Nord for Skodbjerge findes den hyggelige fiskerby, Hvide Sande. Her er gode indkøbsmuligheder og mange muligheder for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Her er alt fra en kabeldrevet vandskibane til windsurfing eller stand up paddle.

Med et besøg i en fiskerby skal I selvfølgelig også et smut forbi havnen og se bådene, der ligger til kaj. Her kan I også shoppe i byens butikker eller spise lækker frokost eller aftensmad på en af byens hyggelige restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3288

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein stilvoll modernisiertes Ferienhaus auf neuestem Stand mitten in den Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach toll! Die Süd/Westseite mit den bodentiefen Terrassenfenstern liegt uneinsehbar in Richtung Dünen, wir konnten die Abendsonne bis zum Sonnenuntergang auf der Terrasse genießen, hatten allerdings auch unerhörtes Glück mit dem Wetter.

Genauso fantastisch ist der Blick aus der Sauna in Richtung Dünenlandschaft!

Und die Ruhe war einfach sensationell – nur die Lerchen haben uns am Morgen mit ihrem Gezwitscher fröhlich geweckt.

Wir würden diese Haus immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine tolle Woche in diesem wunderschönen, neu renoviertem Haus. Der Ausblick ist unbeschreiblich schön. Wir haben nix zu beanstanden, es ist alles sehr hochwertig und sauber gewesen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.940
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...