Feriehus med stor terrasse på en uforstyrret klitgrund

4
2509
Skodbovej 8 C, Skodbjerge - Søg på husnr. C3718
Gæsterne siger:

Velholdt feriehus med hyggelig indretning, så du med det samme mærker feriestemningen. Og på den store terrasse har du gode læmuligheder, så du uforstyrret kan nyde solskinsdage og hyggelige grillaftener i de flotte naturomgivelser. Vesterhavet ligger desuden kun en kort gåtur derfra.

Velholdt feriehus med hyggelig indretning

I feriehuset er der gjort meget ud af indretningen, der fremmer den hyggelige ferieatmosfære. Derudover er feriehuset godt udstyret med både køkkenudstyr, hårde hvidevarer, eletronik og en dejlig sauna, så du har gode faciliteter til rådighed under ferien.

Stor terrasse med gode læmuligheder

Sydvest for feriehuset er der anlagt en dejlig stor terrasse, hvor der er god læ, så du kan sidde ude og nyde de smukke naturomgivelser både på de solrigedage, hvor liggestolen kalder, men også på de hyggelige grillaftener med familien.

Uforstyrret klitgrund nær Vesterhavet

Feriehuset har en nærmest unik beliggenhed på en kuperet klitgrund, hvor omkringliggende klitter sørger for både læ og privatliv. Området kendestegnes ved dets smukke natur med marehalmsbeklædte klitter og kort afstand til Vesterhavet, som altid er et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset C3718

D.
sagde , Horsens

Jeg synes, at det er fantastisk hyggeligt og at senge, køkkenredskaber, service osv var virkelig gode. Vi har netop været i et sommerhus på Rømø, hvor huset var virkelig godt og køkkentingene også var som de skulle være, men hyggen mangledeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.554
Renoveret / Byggeår:2002 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...