Femstjernet feriehus med sauna kun 200 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Sommervej 3, Skodbjerge - Søg på husnr. C3910

Denne perle af et feriehus på Sommervej 3 vil med sin flotte indretning og høje kvalitet opfylde enhver feriegæsts drømme. De 120  kvadratmeter byder op til 8 gæster velkomne, og blandt husets faciliteter finder I en sauna og en fantastisk, overdækket terrasse. Beliggenheden er skøn; midt i det vestjyske klitlandskab og med blot 200 meter til stranden!

Kvalitetsbevidst indretning med sauna

Det femstjernede feriehus i Skodbjerge er først opført i 2019. Lyse vægge og lofter indrammer de velindrettede rum, og store vinduespartier sørger for et skønt lysindfald – og ikke mindst et godt udsyn til den omkringliggende natur.

Husets hjerte er det rummelige opholdsrum bestående af både stue og køkkenalrum. Derudover består huset af fire velindrettede soveværelser, det ene med direkte indgang til et af husets 2 badeværelser.

På det ene badeværelse gemmer sig en ekstra wellnesshemmelighed. Her er der nemlig adgang til husets sauna, som er det perfekte sted at koble af og tanke nye kræfter efter en dejlig feriedag ude i den friske luft.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra Vesterhavet

Med til feriehuset hører en terrasse med overdækning, så I kan nyde den smukke natur i al slags vejr. Havemøbler og liggestole står til rådighed, når solen melder sin ankomst, og med husets grill er der mulighed for at tilberede aftensmaden under åben himmel og spise ude i den gyldne aftensol.

Kun 200 meter – og få minutters gang – skiller jer fra den hvide sandstrand, der på de solrige sommerdage giver caribiske associationer. Her kan der bades og soles i timevis, og selv på de kølige efterårs- og vinterdage er der intet mere forfriskende end en gåtur langs vandkanten.

I Bjerregård finder I den nærmeste købmand, og cirka 10 minutters kørsel væk ligger den lille ferieby Hvide Sande, som byder på shopping, god mad, lækre softice og unikke oplevelser i det autentiske havnemiljø.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 4.217
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Skodbjerge

Skodbjerge er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Stranden ved Skodbjerge er meget bred og indbyder til badning om sommeren og til lange gåture i vinterhalvåret. Sommerhuse i Skodbjerge ligger et kvarters kørsel syd for Hvide Sande, som er en charmerende fiskeriby med havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Du bor også tæt på Tipperne, som er et af de mest imponerende fuglereservater i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Landskabet i Skodbjerge er præget af beliggenheden mellem hav og fjord med strande, klitter og hedeområder. Der er et rigt dyreliv i Skodbjerge. Du kan blandt andet være heldig at se råvildt, harer og ræve.

Indkøb og shopping: Skodbjerge ligger et kvarters kørsel fra Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker. Der er desuden en købmand i Bjerregård, som ligger ti minutters kørsel syd for Skodbjerge.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 17 kilometer)
  • Blåbjerg Klitplantage (ca. 18 kilometer)
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 20 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 42 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Det tager cirka et kvarter i bil at komme til hundeskoven fra Skodbjerge.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...