Danske sommerhuse ved Vesterhavet

3
icon
icon
icon
2258
Vesterledvej 42, Haurvig - Søg på husnr. D3201

På Vesterledvej i Haurvig finder du dette velholdte feriehus, som er hyggeligt og personligt indrettet. Huset har en dejlig beliggenhed på en flot, kuperet grund. Huset har 3 terrasser, hvoraf den ene er helt lukket. Huset er et typisk dansk sommerhus ved Vesterhavet.

Danske sommerhuse har en helt speciel stil

Indretningen i feriehuset er typisk for et dansk sommerhus. Det har en personlig og charmerende indretning, som er lys og imødekommende. Kontrasten mellem de varme murstensvægge ved brændeovnen og de lyse træpaneler på vægge og lofter skaber en god og hjem atmosfære i det store opholdsrum. På kolde, regnfulde dage er det hyggeligt at sidde i sofaen med et tæppe om sig, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fra køkkenregionen er der udsigt over spise- og opholdsrum. Selvom børnene ikke sidder ved bordet hele aftenen, er de med i de gode stunder, fordi det åbne rum er indrettet, så der er plads til flere akviteter på samme tid.

3 gode terrasser til hygge og samvær

Ferie ved Vesterhavet er lig med klitter, sand og vand. Her er der højt til loftet, ren, frisk luft og masser af oplevelser i naturen. Til dette hus hører hele tre gode terrasser, hvoraf den ene er helt lukket. Her kan I sidde i havemøblerne med en god bog, nyde morgenkaffen eller surfe på det gratis trådløse internet, mens I nyder naturen på den flotte naturgrund.

Rolig, men central beliggenhed

Feriehuset ligger i det rolige feriehusområde Haurvig. Haurvig er et naturskønt område, der ikke ligger langt fra vandet. Området er ideelt til lange gå- og cykelture i den flotte natur. Samtidig ligger området ikke langt fra Hvide Sande, som har mange spændende og sjove aktiviteter at byde på for hele familien. Her finder I et væld af butikker, vandsportsaktiviteter og gode spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2015 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...