Feriehus med stråtag, brændeovn og sauna i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 19, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3239
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et charmerende sommerhus med stråtag i naturskønne omgivelser. De perfekte rammer for den lille familie og hund – her møder funktionalitet og hygge hinanden. Stunder foran brændeovnen, solskinstimer på terrassen og lange gåture ved Vesterhavet, er noget af det, der venter jer!

Charmerende sommerhus, der byder på funktionalitet og afslapning med sauna og spa

Riskrogvej 19 er et solidt feriehus, hvor materialerne er valgt med omhu. Det stråtækte murstenshus har et rengøringsvenligt klinkegulv samt troldtekt-loft, der er lydabsorberende. Her er lyst, højt til loftet og indretningen stilren i tidløse nuancer. Her er plads til 4 gæster og deres hund.

Når I kommer indenfor, vil I først komme ind i et fint bryggers, hvor der er plads til overtøj samt en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler – superpraktisk for børnefamilien og giver mulighed for at friske håndklæderne op undervejs. fra bryggerset fører en dør jer videre til feriehusets hjerte; det store opholdsrum. Her kombineres stue og køkken i ét rum, hvor der er plads til nærvær, hyggelige stunder og afslapning. Saml familien omkring spisebordet til en lækker middag eller spilleaften, mens brændeovnens varme breder sig.

Når I bliver trætte, kan I fordele jer på de to soveværelser. Begge er rummelige, indrettet med dobbeltsenge og med god mulighed for opbevaring. Giv jer selv lov til at sove længe og nyde ferien! Skal I forkæles lidt ekstra på ferien, finder I heldigvis både sauna og spa på det store af feriehusets to badeværelser.

Ro og læ på den fine afskærmede terrasse

Når I alle er stået op efter at have sovet dejlig længe, er en skøn brunch i formiddagssolen oplagt! Når æg, bacon og måske pandekagerne er færdige, kan I tage det hele med ud på terrassen og nyde en rolig morgen på terrassen. Terrassen er afskærmet og fuldt udstyret, så I kan nyde solen og den friske havluft. Nyd solen fra liggestolene med en god bog, mens de lune sommeraftener er oplagte til hyggelige grillaftener.

Smukt landskab nær Vesterhavet og Hvide Sande

Haurvig er et skønt område med smuk natur, gode stier og ro. Her er masser af luft og ro, da afstanden mellem sommerhusene er større. Herfra er der ikke langt til Vesterhavets brede sandstrande, der uanset årstiden altid er et besøg værd. Det samme gælder skønne Hvide Sande, som er små 10 minutter mod nord. Her finder I gode indkøbsmuligheder, vandsportscentre og kan opleve det hyggelige havnemiljø fra en af byens mange gode caféer.  

Det siger vores gæster om sommerhuset D3239

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit super Lage. Ideal für Familien mit Kindern und Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Äußerlich ein sehr gemütlich und einladendes Reetdachhaus, dabei innen modern, hell und top funktional eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gut ausgestattetes Ferienhaus. In guter ruhiger Lage in Strandnähe. Gut eingerichtet mit allem was man benötigt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.167
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...