Feriehus med stråtag, brændeovn og sauna i Haurvig

4
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 19, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3239
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot feriehus med stråtag, brændeovn, spa og sauna. Fra stuen og terrassen er der en skøn udsigt mod klitterne og det smukke område, der indbyder til skønne gåture i klitterne og langs stranden. Feriehuset er velegnet til en lille familie, og en hund er også velkommen.

Flot og godt beliggende feriehus med stråtag i Haurvig

Den sydvestvendte terrasse giver gode muligheder for at nyde solen og hygge med familien. Området Haurvig er særdeles eftertragtet, da det smukke varierede og kuperede klitlandskab og de store grunde betyder masser af plads. Der er et godt stisystem til mellem Bjerregård i syd og Hvide Sande i nord for både motionister og cyklister. For lystfiskere er der både Put & Take fiskesøer, Ringkøbing Fjord og slusen i Hvide Sande som populære destinationer.

Moderne indrettet med spa, sauna og brændeovn

Feriehuset er indbydende og moderne indrettet. Der er flotte og praktiske klinkegulve i opholdsrummene samt loft til kip. Et godt hus til familien, som værdsætter god kvalitet og som ønsker at bo midt i den smukke natur på Holmsland Klit. Der er 2 gode soveværelser og en hems, og naturligvis er der god plads til familiens hund. Er man til hygge foran brændeovnen eller til en tur i sauna eller spa, kan alt dette også lade sig gøre.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3239

D.
sagde , Danmark

Lækkert nyere hus med dejlig indretning. Dejlig beliggenhed med afstand til naboer og dejlig udsigt til klitterne. Kort afstand til stranden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.167
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...