Feriehus med stråtag, brændeovn og sauna i Haurvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Riskrogvej 19, Haurvig - Søg på husnr. D3239
Gæsterne siger: icon icon

Flot feriehus med stråtag, brændeovn, spa og sauna. Fra stuen og terrassen er der en skøn udsigt mod klitterne og det smukke område, der indbyder til skønne gåture i klitterne og langs stranden. Feriehuset er velegnet til en lille familie, og en hund er også velkommen.

Flot og godt beliggende feriehus med stråtag i Haurvig

Den sydvestvendte terrasse giver gode muligheder for at nyde solen og hygge med familien. Området Haurvig er særdeles eftertragtet, da det smukke varierede og kuperede klitlandskab og de store grunde betyder masser af plads. Der er et godt stisystem til mellem Bjerregård i syd og Hvide Sande i nord for både motionister og cyklister. For lystfiskere er der både Put & Take fiskesøer, Ringkøbing Fjord og slusen i Hvide Sande som populære destinationer.

Moderne indrettet med spa, sauna og brændeovn

Feriehuset er indbydende og moderne indrettet. Der er flotte og praktiske klinkegulve i opholdsrummene samt loft til kip. Et godt hus til familien, som værdsætter god kvalitet og som ønsker at bo midt i den smukke natur på Holmsland Klit. Der er 2 gode soveværelser og en hems, og naturligvis er der god plads til familiens hund. Er man til hygge foran brændeovnen eller til en tur i sauna eller spa, kan alt dette også lade sig gøre.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3239

D.
sagde , Svendborg

Fint hyggeligt og klassisk hus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 2.167
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...