Flot feriehus med stråtag og klitudsigt. Hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 15, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3248
8 pers.
Antal personer
325 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et godt feriehus med stråtag og flot klitudsigt mod vest i Haurvig. Der er plads til 8 personer, der er praktiske gulve overalt, og så ligger det i et område med en storslået natur, hvor Vesterhavet kun er få minutter væk. Alle vil nyde feriehusets spa og sauna, samt gratis internet.

Et godt hus med stråtag og en flot klitudsigt mod vest

Et godt feriehus bygget i gode og solide materialer som mursten og stråtag. Er man to familier, er husets 4 værelser og to badeværelser værdsat. I stuen er udsigten fra glaspartiet mod vest rigtig god, så føler man virkelig, at man er på ferie og helt væk fra hverdagens stress og jag. Her kan man nyde en god bog og ilden og varmen fra brændeovnen.

Holmsland Klit og Haurvig er et eldorado for familier med hund

Haurvig

er en meget populær destination ved Vesterhavet. Naturen er enestående og det smukke og indbydende klitlandskab er perfekt til lange traveture med børn og hund. Her ligger husene ikke så tæt, så man føler sig ikke indeklemt. Dette feriehus er beliggende kun få minutters gang fra den skønne hvide sandstrand. I området er der desuden mange aktivitetsmuligheder, lystfiskeri, Wind-og Kite Surfing, golf og et hav af stier for motionister og cyklister.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3248

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit tollem Ausblick! Eine Wärmepumpe würde es perfekt machen.

DE
D.
sagde , Burgwedel

Das Ferienhaus bietet alles,was das Herz begehrt. Die Lage ist grandios und der Blick auch. Man kann dort wunderbar seinen Urlaub genießen

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit Atmosphäre in einer sehr schönen Lage.
Lässt keine Wünsche offen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.127
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...