Flot feriehus med stråtag og klitudsigt – hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Riskrogvej 15, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3248
8 pers.
Antal personer
325 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et godt feriehus med stråtag og den fineste udsigt udover klitterne. Der er plads til 8 personer og én hund, og så ligger det i rolige Haurvig, der er et område med en smuk natur og Vesterhavet få minutter væk. Nyd godt af feriehusets spa og sauna.

Praktisk og funktionelt indrettet med smuk udsigt

Et solidt feriehus bygget i gode materialer som mursten og stråtag. Her er tænkt på funktionalitet, og sommerhuset er også et oplagt valg, hvis I er to familier eller flere generationer, der gerne vil holde ferie sammen – særligt her vil de 4 soveværelser og 2 badeværelser blive værdsat! Alle værelser er indrettet med gode senge, indbyggede skabe og udsigten udover den smukke hede. Velvære og afslapning er to nøgleord, når man holder ferie – og det er der bestemt mulighed for på Riskrogvej 15. På det store badeværelse kan I drømme jer væk fra hverdagen og komme helt ned i gear i boblebadets varme vand eller i saunaens varme, der løsner op i hele kroppen.

Hjerterummet på Riskrogvej 15, er det store åbne opholdsrum med et praktisk klinkegulv. Her skaber brændeovnen en naturlig opdeling mellem køkkenet, spiseområdet og stuen. Her er lyst og indrettet med komfortable møbler. Det store vinduesparti mod vest har den smukkeste udsigt, og så føler man virkelig, at man er på ferie og helt væk fra hverdagen. Her kan du nyde en god bog og ildens varme fra brændeovnen.

Dejlig afskærmet fliseterrasse

Det charmerende sommerhus byder på flere skønne terrasseområder, således I altid vil kunne finde et dejligt spot i solen. Mod vest er en skøn afskærmet fliseterrasse, der indbyder til hyggelige grillaftner, hvor I kan nyde hinandens selskab og et smagfuldt måltid.

Roligt og eftertragtet område, for særligt hundeejere

Haurvig er en populær destination ved Vesterhavet små 10 minutter fra Hvide Sande. Her har I god plads, da sommerhusene ikke ligger så tæt. Naturen er enestående og det smukke klitlandskab er perfekt til lange gåture med hunden – særligt gåture langs Vesterhavet, der kun er få minutters gang væk.

Området er spækket med aktivitetsmuligheder; lystfiskeri, wind- og kitesurfing, mens gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter er at finde i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3248

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Ferienhaus mit schönen Panoramablick auf die Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, sehr gut ausgestattet, wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes ,gemütliches lichtdurchflutetes Haus mit schöner Aussicht auf die Dünen und die typische Landschaft.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.127
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...