Klassisk træ-sommerhus med sauna og brændeovn – hunde tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 4, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3316
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette familievenlige sommerhus på Baunebjergvej 4 er perfekt til familien med hund. Slap af i saunaen eller spaen og nyd den knitrende lyd fra brændeovnen.

Flot stue med brændeovn

I hjertet af sommerhuset finder i stuen med et TV-hjørne, hvor i både har en cd- og en dvdafspiller, og kan streame film og serier via Chromecast, så I kan nyde en hyggelig filmaften med hele familien.

Mens brændeovnen knitrer og varmen omfavner jer, kan I spille brætspit ved spisebordet eller tilberede et lækkert måltid i det veludstyrede køkken.

I sommerhuset er der plads til 6 feriegæster, som kan fordele sig på 3 soveværelser. Alle soveværelser er udstyret med dobbelsenge, hvor i kan lade batterierne op med en god nats søvn inden næste dages aktiviteter. Badeværelset indeholder både sauna og spa, hvor i kan varme kroppen igennem efter en gåtur med hundene langs stranden, når vinden suser til efteråret. Der er derudover et gæstetoilet i feriehuset, så der ikke opstår en lang kø om morgnen.

Nyd solen på den lukkede terrasse

Udendørsarealet imponerer med den smukke lukkede træterrasse, hvor både børnene og hundene kan bevæge sig frit rundt, så du kan nyde en god kop kaffe og læse en god bog. På terrassen er der plads til solbadning og du kan altid finde en plads i læ, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen.

Til grillaftenerne er der en fliseterrasse, hvor du også kan sidde i læ for vinden. Børnene kan slå sig løs på naturgrunden og bruge gynge samt sandkassen. Cyklerne kan du opbevare i skuret.

Smuk beliggenhed mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Baunebjergvej i Haurvig ligger lige mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Herfra har I et godt udgangspunkt for cykelture langs hede- og klitlandskabet og lange gåture med hundene langs stranden. Børnene kan slå sig løs på den brede sandstrand og lade deres drager flyve.

Den nærmeste og maritime havneby Hvide Sande, hvor du finder mange butikker, restauraner samt caféer. Hvide Sande er et populært ferieområde på Vestkysten, især når det gælder vandsport og fiskeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3316

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit komfortabler Ausstattung.Geschlossener Terrasse ist für Hundebesitzer vorteilhaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt
Die Küche war sehr gut ausgestattet
Ei. Rundum tolles Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese Ferienhaus ist sowohl für Familie mit Kleinkinder als auch nur für Erwachsene sowie auch mit Hunden gut geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.225
Renoveret / Byggeår:2019 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...