Renoveret feriehus ? lukket terrasse og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 51, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3464
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt ideelt til en afslappende ferie med familien. Det ligger i gåafstand til både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, så her har du mange smukke naturoplevelser i vente. Derudover er der ikke langt til den dejlige havneby Hvide Sande, hvor du finder gode butikker og spisesteder.

Hyggeligt feriehus med god indretning

Feriehuset er blevet gennemgribende renoveret – og resultatet er blevet mere end vellykket. Varmepumpen giver en skøn gulvvarme i køkken, stue og badeværelse, som samtidig ikke koster så meget som normal varme i et feriehus.

Det flotte, lyse og rummelige fællesrum indbyder til afslapning mens ilden knitrer i brændeovnen. Her har du både et flot åbent køkken, spiseafdelingen og en hyggelig stue – så uanset om der laves mad, spilles spil eller slappes af med en god film, så kan familien være samlet her.

I feriehuset er der desuden 3 gode soverum, et dejligt badeværelse og et gæstetoilet – så her har du plads til hele familien.

Her er der også en dejlig sydvendt, lukket terrasse

Syd for feriehuset har du en dejlig terrasse, så du kan sidde ude og nyde området og den friske luft. Terrassen er også helt lukket, så den er perfekt til hunde og eller småbørn.

Skøn beliggenhed tæt på Ringkøbing Fjord

Feriehuset ligger få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord. Her kan du nyde gåture i den smukke natur.

Og hvis du også vil ned og opleve Vesterhavet, ligger det også i gåafstand fra feriehuset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3464

D.
sagde , Danmark

Et dejligt, hyggeligt og rummeligt feriehus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...