Lyst sommerhus med lukket terrasse mellem hav og fjord

3.5
icon
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 51, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3464
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er helt ideelt til en afslappende ferie med familien. Her er rart at være både inde som ude, hvor både børn og hunde kan få fri leg på den lukkede terrasse. Det ligger i gåafstand til både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, mens der heller ikke er langt til den dejlige havneby Hvide Sande, hvor du finder gode butikker og spisesteder.

Lyst og rummeligt feriehus i neutrale farver

Velkommen i det fine murstenshus på Kr Madsens Vej 51. Her kan 6 feriegæster tage deres firbenende venner med og nyde naturen og roen ved vestkysten. Sommerhuset er på 94 m2, og det er indrettet i neutrale og lyse farver. Kvadratmeterne fordeler sig ud på 3 gode soverum, et dejligt badeværelse og et gæstetoilet samt et stort dejligt fællesrum med stue og køkken i ét.

Sommerhusets hjerte har et fint åbent køkken, spiseafdelingen og en hyggelig stue – så uanset om der laves mad, spilles spil eller slappes af med en god film, så kan familien være samlet her. Her er højt til loftet, hvilket sammen med vinduespartiet i syd skaber en dejlig rummelig fornemmelse. Varmepumpen sørger for et komfortabelt indeklima samtidig med at være energibesparende. På toilettet er en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler installeret – det gør dét ekstra nemt at være på ferie og superpraktisk, hvis håndklæderne skal vaskes undervejs.  

Sydvendt terrasse og beliggenhed mellem vand på begge sider

På den sydlige side har I en skøn lukket træterrasse, hvor I kan sidde ude og nyde den friske luft. Terrassen er fuldt møbleret og helt lukket, så I bekymringsløst kan lade småbørn og hunde udforske terrassen på egen hånd. Til de små venter her også en gynge og en sandkasse, som helt sikkert bliver et hit.

Til de lune sommeraftner hører sig én ting til; nemlig en vaskeægte grillaften. Tænd op i grillen, måske den står på selvfanget fisk? Aftenen kan I afslutte med en lang gåtur langs vandet. Fra feriehuset er der nemlig kun få hundrede meter til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Tager I imod den hyggelige havneby, Hvide Sande, vil I kunne finde et hav af muligheder for at prøve kræfter med alt fra vandski til kite-surfing. Også her vil I kunne opleve en af byens hyggelige caféer eller ose rundt i butikkerne på havnen.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3464

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus mit genug Sitzmöglichkeiten zum erholen und entspannen. Die geschlossene Terrasse ist für uns als Hundebesitzer einfach nur zu empfehlen. Wir waren gewiss nicht das letzte Mal in diesem Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein aber fein. Gemütlich eingerichtet und alles vorhanden, was man im Alltag benötigt. Ruhig gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gepflegt.Auch die geschlossene Terasse ist für Hunde sehr gut geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...