Renoveret feriehus – lukket terrasse og god beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon
1858
Kr Madsens Vej 51, Haurvig - Søg på husnr. D3464

Feriehuset er helt ideelt til en afslappende ferie med familien. Det ligger i gåafstand til både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, så her har du mange smukke naturoplevelser i vente. Derudover er der ikke langt til den dejlige havneby Hvide Sande, hvor du finder gode butikker og spisesteder.

Hyggeligt feriehus med god indretning

Feriehuset er blevet gennemgribende renoveret – og resultatet er blevet mere end vellykket. Varmepumpen giver en skøn gulvvarme i køkken, stue og badeværelse, som samtidig ikke koster så meget som normal varme i et feriehus.

Det flotte, lyse og rummelige fællesrum indbyder til afslapning mens ilden knitrer i brændeovnen. Her har du både et flot åbent køkken, spiseafdelingen og en hyggelig stue – så uanset om der laves mad, spilles spil eller slappes af med en god film, så kan familien være samlet her.

I feriehuset er der desuden 3 gode soverum, et dejligt badeværelse og et gæstetoilet – så her har du plads til hele familien.

Her er der også en dejlig sydvendt, lukket terrasse

Syd for feriehuset har du en dejlig terrasse, så du kan sidde ude og nyde området og den friske luft. Terrassen er også helt lukket, så den er perfekt til hunde og eller småbørn.

Skøn beliggenhed tæt på Ringkøbing Fjord

Feriehuset ligger få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord. Her kan du nyde gåture i den smukke natur.

Og hvis du også vil ned og opleve Vesterhavet, ligger det også i gåafstand fra feriehuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...