Skønt feriehus med sauna tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 45, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3539
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Haurvig ligger dette skønne feriehus, opført og bygget i 2017. Feriehuset råder over 110 m2 og er dejlig rummeligt. Foruden at være udstyret med både sauna og hurtigt, stabilt internet, ligger sommerhuset også kun en ganske kort gåtur fra stranden.

Slap af i saunaen og nyd godt af den hurtige internetforbindelse

Det lækre sommerhus på Baunebjergvej 45 er nybygget og flot indrettet, og her er godt udstyret til de maks 6 personer, sommerhuset har plads til. Feriehuset er perfekt til familier såvel som par, og vaskemaskinen og tørretumbleren er især praktisk for småbørnsfamilierne.

I et af sommerhusets to badeværelser finder I en skøn sauna, som indbyder til total afslapning. Her kan I blive varmet godt igennem efter en lang gåtur på stranden i den friske havluft eller nyde stilheden efter børnene er blevet lagt i seng, godt trætte efter dagens mange nye indtryk.

Tag iPad’en og computeren med jer og udnyt den hurtige og stabile internetforbindelse, som I selvfølgelig kan benytte jer af gratis – så kan billederne fra dagens strandtur eller feriens første softice hurtigt deles med alle dem derhjemme.

Nå stranden til fods eller planlæg en udflugt

I kan selvfølgelig nyde de dejlige solstråler i liggestolene på terrassen, men har I brug for lidt variation, er stranden, som ligger ganske kort vej fra feriehuset, altid en sikker vinder. Her kan I dyppe fødderne i vandkanten og gå lange ture hen ad den endeløse sandstrand, mens I betragter de smukke omgivelser.

Sidder I ved aftenbordet og er ved at planlægge morgendagens udflugt, er den lille havneby Hvide Sande helt sikkert et besøg værd. Det kræver kun en lille køretur at nå til Hvide Sande, og her kan I gå rundt i de små forretninger, spise frokost på en af de hyggelige caféer og måske slutte af med en god gammeldaws vaffelis.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset D3539

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus sowie die Gegend sind traumhaft. Man fühlt sich sofort wohl. Ferienhaus ist top ausgestattet, dass es einem an nichts fehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr gutes Ferienhaus mit tollem Außenbereich

DE
D.
sagde , Deutschland

Super durchdacht und eingerichtet.
Tolle Lage, hochwertige Ausstattung und top gepflegt.
Wir haben es gleich wieder gebucht!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.212
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...