Hyggeligt sommerhus i Haurvig tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon
Laust Diges Vej 26, Haurvig - Søg på husnr. D3559

På en delvist afskærmet naturgrund ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er roligt beliggende i Haurvig, nær Ringkøbing Fjord og i gåafstand fra Vesterhavet. Det er et dejligt fredeligt område, der indbyder til lange spadsereture.

Pænt indrettet sommerhus

Huset er pænt og hyggeligt indrettet og har plads til 8 personer i de 4 soveværelser. Her er 2 gode værelser med dobbeltsenge og 2 mindre værelser med hver 2 enkeltsenge. Rummeligt badeværelse med boblebad til 2 personer, gulvvarme og indgang til sauna. Her er også et lille gæstetoilet. Praktisk køkken med opvaskemaskine og mikroovn i åben forbindelse med en hyggelig stue med trægulve og brændeovn. Herfra er der udgang til den delvist overdækkede terrasse.

Afskærmet terrasse

Rundt om huset er der en dejlig afskærmet terrasse med havemøbler, grill og liggestole. For de små er der på grunden opstillet gynge og sandkasse.

Et rigtigt dejlig sommerhus med skøn beliggenhed tæt på fjorden i Haurvig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...