Hyggeligt sommerhus i Haurvig tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 26, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3559
8 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en delvist afskærmet naturgrund ligger dette hyggelige sommerhus. Huset er roligt beliggende i Haurvig, nær Ringkøbing Fjord og i gåafstand fra Vesterhavet. Det er et dejligt fredeligt område, der indbyder til lange spadsereture.

Pænt indrettet sommerhus

Huset er pænt og hyggeligt indrettet og har plads til 8 personer i de 4 soveværelser. Her er 2 gode værelser med dobbeltsenge og 2 mindre værelser med hver 2 enkeltsenge. Rummeligt badeværelse med boblebad til 2 personer, gulvvarme og indgang til sauna. Her er også et lille gæstetoilet. Praktisk køkken med opvaskemaskine og mikroovn i åben forbindelse med en hyggelig stue med trægulve og brændeovn. Herfra er der udgang til den delvist overdækkede terrasse.

Afskærmet terrasse

Rundt om huset er der en dejlig afskærmet terrasse med havemøbler, grill og liggestole. For de små er der på grunden opstillet gynge og sandkasse.

Et rigtigt dejlig sommerhus med skøn beliggenhed tæt på fjorden i Haurvig.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3559

D.
sagde , Ansager

Et dejligt feriehus, med fred og ro,skøn natur. Vi giver de bedste anbefalinger til huset og Esmarks venlige betjening.Det gør vi gerne igen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...